PRO Blogi

Hääparit ryntäsivät etsimään yrityksiä Häät.fissä tammikuussa

Sanna Laaksonen

asiakkuuspäällikkö, customer success manager

Häät.fin käyttäjädata näyttää iloisia uutisia koko hääalalle uuden vuoden 2022 pyörähdettyä käyntiin. Hääparit etsivät tuotteita ja palveluita ennätystahdissa tammikuussa.  Käänne positiiviseen suuntaan on vihdoin tapahtunut, ja hääsuunnitelmia edistetään nyt vauhdilla. Hääparit etsivät tammikuussa 2022 tuotteita ja palveluita ennätystahdissa, lähes kolme kertaa enemmän kuin joulukuussa 2021 ja melkein 30 prosenttia vilkkaammin kuin tammikuussa 2021.

Jos varauskalenterissasi on vielä tilaa lisävarauksille vuosille 2022 tai 2023 tai kapasiteettia kasvaa, kannattaa oman yrityksen näkyvyyteen ja mainontaan panostaa juuri nyt.

Luo tili ja julkaise uusi maksuton yrityssivu Häät.fi Hääpalvelut -hakemistoon >

Osta Häät PRO -verkkokaupasta yrityssivullesi mainostaso Kulta (12 kk: 240 € + alv 24 %) >

Hääparien aktivoituminen Häät.fissä ennakoi kysynnän vahvaa kasvua lähiviikoille.
–      Olemme erittäin iloisia aktiivisuuden selvästä kasvusta yli 15 000 sivunavaukseen Häät.fi Hääpalvelut -osion sivuilla tammikuussa. Hääpalveluyritysten vilkas etsiminen kertoo, että hääparit suhtautuvat nyt aiempia kuukausia luottavaisemmin siihen, että häitä voi lähitulevaisuudessa taas suunnitellusti järjestää, päätoimittaja Sari Yli-Salomäki Häät-tiimistä arvelee.

Liikenne Häät.fi Hääpalvelut -hakemistossa, joka on maan kattavin häähakemisto ja tärkeä osa kotimaista Häät.fi-palvelua, kasvoi tammikuussa 146 prosentilla verrattuna edelliseen kuukauteen eli sivunavausten määrä nousi joulukuun 6 304 sivunavauksesta peräti 15 486 sivunavaukseen tammikuussa 2022. Muutos on erittäin positiivinen myös verrattuna edellisen vuoden alkuun, sillä kasvua tammikuuhun 2021 verrattuna kertyi 28 prosenttia.

Hääparit myös käyttävät enemmän aikaa Hääpalvelut-hakemistossa, ja lisäksi yksittäisten yrityssivujen kiinnostavuus on kasvanut. Yritysten sivuilla viivytään keskimäärin yhä pidempään. Tammikuussa 2022 yhden yrityssivun lukuaika oli keskimäärin 2 min 11 sek, jossa on parannusta 8 prosenttia edelliseen tammikuuhun verrattuna. Tästä suurin kiitos kuuluu omia hakemistosivuja päivittäville yrityksille, jotka ovat kohentaneet profiilinsa sisältöä lisäämällä sinne kuvia, videoita ja vastauksia oikeaa vaihtoehtoa etsivien hääparien mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Oma yrityssivu todella kannattaa pitää kiinnostavana sekä tiedot ja linkit ajan tasalla, sillä sisällön laatu on suoraan yhteydessä siihen, kuinka kauan sivulla viivytään ja kuinka usein potentiaaliset asiakkaat klikkaavat eteenpäin yrityksen omille kotisivuille tai verkkokauppaan tai muuten ottavat yhteyttä yritykseen.

Lue lisää vinkkejä yritysprofiilin päivittämiseen >

Yrityksiä Häät.fi Hääpalvelut -hakemistossa on yli 800 ja määrä nousee nopeasti. Häät.fi Hääpalvelut -hakemiston suosituimmat kategoriat tammikuussa 2022 olivat Hääkutsut ja koristeet, Hääpuvut ja asusteetsekä Juhlatilat ja catering. Koko kuluneen vuoden 2021 aikana käyttäjät tekivät hakemistossa yli 122 000 sivun avausta.

Alalla toimivat yritykset voivat luoda tilin itsenäisesti ja ylläpitää sivunsa tietoja maksutta. Yritys voi itse valita, mikä aihe- ja aluekategoria on omalle palvelulle paras. Kun profiilille ostaa mainostason Kulta, yrityssivua mainostetaan automaattisesti valitun aihekategorian pääsivulla sekä Häät.fi-sivuston etusivulla ja aihetta sivuavien juttujen yhteydessä, ja näin yritys voi kaksinkertaistaa tai jopa nelinkertaistaa sivullensa saapuvien kävijöiden määrän maksuttomaan tasoon verrattuna.

Luo tili ja julkaise uusi maksuton yrityssivu Häät.fi Hääpalvelut -hakemistoon >

Osta Häät Pro -verkkokaupasta yrityssivullesi mainostaso Kulta (12 kk: 240 € + alv 24 %) >

Sanna Laaksonen

asiakkuuspäällikkö, customer success manager 044 3781154 sanna.laaksonen@editus.fi