Viulisti Lotta Virkkunen

Täydellinen musiikki täydelliseen päivääsi! Musiikin maisteri Lotta on mittavan kansainvälisen uran tehnyt ammattiviulisti. Yli 100:t häät soittanut Lotta hoitaa ammattitaidolla ja kokemuksella musiikin sekä kirkollisiin että siviilivihkimisiin, onnitteluvastaanotolle sekä illalliselle. Lotan mittavaan ohjelmistoon kuuluvat perinteiset häämarssit ja klassinen musiikki sekä pop, rock, elokuvamusiikki, ikivihreät jne. Hän esiintyy korkeatasoisten taustanauhojen kanssa, ja hänellä on oma äänentoisto. Lotan kautta voit myös tilata erilaisia kokoonpanoja kuten jousikvartetti, pianisti tai laulaja.

Tampereen alue

Hääohjelma

Kysymykset & vastaukset

Ammattiviulisti Lotta tarjoaa musiikkia kirkolliseen ja siviilivihkimiseen, onnitteluvastaanotolle sekä illalliselle.

Lotta on esiintyy ympäri suomea, pääalueenaan etelä-suomi, Pirkanmaa ja keski-suomi.

Sähköposti lotta.virkkunen@gmail.com Nettisivut www.lottavirkkunen.com

Klassinen, viihde- ja show-viulisti Lotta Virkkunen tuo mukanaan tuulahduksen kansainvälisiltä lavoilta! Lotalla on mittava kokemus häämuusikkona ja hänet tunnetaan ystävällisestä ja asiantuntevasta kanssakäymisestä asiakkaiden kanssa. Lotta on vahva ja tunteikas tulkitsija joka luo upean tunnelmaan hääjuhlaan.

Elegantti, ylellinen, tyylikäs, iloinen, tunnelmallinen

Asiakaspalautetta: "Thank you for your wonderful performance at our wedding reception at Rathsallagh House on August 7th. We receive so many compliments about your music and only wish we could have spent more time in the garden to enjoy it! We wish you all the very best and will be recommending you to friends and family in the future." Liam and Aoife Lisää palautteita löydät nettisivuiltani!

Musiikki kannattaa valita omien mieltymysten mukaan - taitava muusikko osaa tehdä sovituksen lempikappaleestasi.