Villilän Kartano

Nakkilassa oleva Villilän kartano sai uuden emännän Sanin! Villilä on erikoistunut monen tyyppiseen kulttuuririentoon. Kartano ja kulttuurikeskus tarjoaa mm. teatteria, musiikkia ja elokuvatuotantoa. Kartano tarjoa ihanteelliset puitteet juhlille; häille, syntymäpäiville, ylioppilas- ja rippitilaisuuksille. Kartanon laaja piha-alue ja monipuolinen ohjelmapalvelutarjonta takaavat onnistuneet TYKY-päivät. Kartanon tuore emäntä on päivittänyt paikkaa, unohtamatta kuitenkaan sen klassista historiaa..

Porin alue

Juhlatilat ja catering

Kysymykset & vastaukset

Catering-mahdollisuus, majoitus, juhla-ja ohjelmapalvelut. Mittava esiintyjä- ja artistikattaus taikureista huippumuusikoihin. Palvelut ympärivuotisia. Juhlatilat kartanon puolella max 100 hlöä, studiolla max 400, myös pienemmät tilaisuudet! Majoitus 20+ hlöä. Myös matkailuajoneuvoille.

Villilän Kartano sijaitsee Nakkilassa, Satakunnassa kakkostien läheisyydessä.

Soita niin jutellaan lisää: Villilän Kartano ja Kulttuurikeskus, Kristian +358 44 3354410

Upea historiallinen kartanomiljöö nykyaikaistettuna, suuri viihtyisä puutarha ja studiotilassa mahdollisuus erilaisten tunnelmien luomiseen. Hääsviitti ja viihtyisät majoitustilat, kolme saunaa ja salakapakka. Kirkon ja kartanon välille mahdollisuus kuljetukseen vanhoilla autoilla tai hevosvankkureilla.

Tyylikäs, tunnelmallinen, asiantunteva, asiakasystävällinen ja hienotunteinen.

Villilän Kartano ja kulttuurikeskus

Villiläntie 1
29250 NAKKILA

Kati 050 3207088