Villilän Kartano

Nakkilassa oleva Villilän kartano sai uuden emännän Sanin! Villilä on erikoistunut monen tyyppiseen kulttuuririentoon. Kartano ja kulttuurikeskus tarjoaa mm. teatteria, musiikkia ja elokuvatuotantoa. Kartano tarjoa ihanteelliset puitteet juhlille; häille, syntymäpäiville, ylioppilas- ja rippitilaisuuksille. Kartanon laaja piha-alue ja monipuolinen ohjelmapalvelutarjonta takaavat onnistuneet TYKY-päivät. Kartanon tuore emäntä on päivittänyt paikkaa, unohtamatta kuitenkaan sen klassista historiaa..

Porin alue

Juhlatilat ja catering

Villilän Kartano ja Kulttuurikeskus Oy

Villiläntie 1
29250 Nakkila

Kysymykset & vastaukset

Catering-mahdollisuus, majoitus, juhla-ja ohjelmapalvelut. Mittava esiintyjä- ja artistikattaus taikureista huippumuusikoihin. Palvelut ympärivuotisia. Juhlatilat kartanon puolella max 80 hlöä, studiolla max 400, myös pienemmät tilaisuudet! Majoitus 20+ hlöä. Myös matkailuajoneuvoille.

Villilän Kartano sijaitsee Nakkilassa, Satakunnassa kakkostien läheisyydessä.

Yhteydenotot puhelimitse tai sähköpostitse. 044 - 238 6667 / info@villilankartanohotelli.fi

Upea historiallinen kartanomiljöö nykyaikaistettuna, suuri viihtyisä puutarha ja studiotilassa mahdollisuus erilaisten tunnelmien luomiseen. Viihtyisät majoitustilat hotelli Villa Emmassa, joka sijaitsee Kartanon vieressä. Kolme saunaa ja kesäkahvila Cafe & Bar Garage, jossa järjestämme kesälauantaisin livekeikkoja.

Tyylikäs, tunnelmallinen, asiantunteva, asiakasystävällinen ja hienotunteinen.