Villa Meri - Juhlatilat ja catering - Varsinais-Suomi

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Villa Meri

Villa Meri sijaitsee luonnonkauniissa Särkisalon saaressa meren äärellä. Vuonna 2008 valmistunut juhlahuvila tarjoaa tärkeään tilaisuuteenne ainutlaatuiset ja upeat puitteet jopa 100 hengelle.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Juhlahuvilan tilat soveltuvat sekä pienimuotoisiin että suuriin juhliin jopa 100 hengelle.

Mikä on parasta?

Villa Meri on loistovalinta hääpareille, jotka arvostavat viihtyisää, tyylikästä ja tunnelmallista juhlaympäristöä. Huvila sopii niin tunnelmalliseen kynttilöiden valaisemiin talvihäihin kuin raikkaisiin merituulen tuoksuisiin kesähäihin. Villa Meren seesteistä tyylikkyyttä huokuvat tilat luovat juhlille kauniit puitteet, jotka eivät juuri koristeita kaipaa.

Vinkki!

Vihkiminen onnistuu kylän saaristolaiskirkossa neljän kilometrin etäisyydellä juhlapaikasta. Hääpareja on vihitty myös Villa Meren terassilla sekä juhlahuvilan vieressä kohoavalla näköalakalliolla, jonne vie muutaman sadan metrin pituinen polku.