Valokuvaaja Sonja Siikanen

Dokumentaarista valo- ja videokuvausta

Olen luova, luotettava ja tarvittaessa huomaamaton osa hääpäiväänne. Sivuiltani löytyy hääpaketteja, mutta suunnittelen mielelläni yksilöllisen kuvaus- ja tuotekokonaisuuden juuri teille!

Turun alue

Hääkuvaus

Kysymykset & vastaukset

Suosituin pakettini on koko päivän dokumentaarinen valokuvaus, mutta myös häävideointi, potretit, huomenlahjakuvaus, kihlakuvaus sekä save the date -kuvaus onnistuvat ympäri vuoden. Sesonkilauantait (toukokuusta syyskuulle) on varattu dokumentaariselle kuvaamiselle.

Asun Turussa, mutta liikun mielelläni minne vain!

Minut saa parhaiten kiinni sähköpostilla, mutta pyrin myös soittamaan takaisin mahdollisimman pian.

Olen sensitiivinen ja huomioon ottava kuvaaja, jolla on vankka kokemus erilaisista kuvaustilanteista. En hätkähdä erikoisemmistakaan toiveista, mutta hallitsen myös perinteisen kaavan hyvin. Lisäksi ammattitaitoni mahdollistaa sekä valokuva-, että videotuotantopalveluiden tarjoamisen, eli häävideon ja dokumentaarisen valokuvauksen voi tilata samasta paikasta!

Romanttinen, asiakaslähtöinen, raikas, luonnollinen, välitön

Kannattaa tutustua huolellisesti kuvaajan portfolioon, pyytää kunnollinen palaveri hyvissä ajoin ennen häitä ja varmistua siitä, että kuvaajalla on selvillä kaikki toiveenne! Hääpäivän stressi vähenee, kun kuvaaja tuntuu tutulta ja luotettavalta. :)