Unique Weddings

Unique Weddings - Unelmien häät ulkomailla

Unique Weddings – Häät ulkomailla on ikimuistoinen unelma hääparille ja elämysmatka vieraille. Unohda stressi ja häiden järjestämisen valtava työ.

Ulkomailla

Hääsuunnittelijat

Unique Weddings Oy


Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Tarjoamme kokonaisvaltaisen hääpaketin räätälöitynä toivomustenne mukaisesti. Itse häätilaisuuden lisäksi järjestämme matkalle ohjeisohjelmaa kuten häitä edeltävän rennon tutustumisillallisen, häiden jälkeisen brunssin, päiväretkiä ja vierailuja mielenkiintoisiin matkailukohteisiin ja aktiviteetteja kuten viinitilavierailu tai katamaraaniristeily. Yritysperheemme yli 20 v kokemus matkailu- ja ravintola-alalta pohjautuu erilaisten kotimaisten sekä kansainvälisten tapahtumien ja matkojen sekä vihkimis-ja häämatkojen järjestämisestä ulkomailla.

Missä?

Valitse juuri teille mieleinen hääteema- me järjestämme teille ainutlaatuiset unelmienne häät pienintäkään yksityiskohtaa unohtamatta valikoiduissa kohteissa esimerkkinä romanttinen viinitila viinilehtojen ympöröimänä tai valkoinen puuterihiekka tropiikin lämmössä.

Mikä on parasta?

Unohda stressi ja häiden järjestämisen valtava työ vaan kootkaa kutsulistalle rakkaimmat läheiset ja järjestät huikeat juhlat, jotka jokainen häissä oleva muistaa aina.

Meidän tyyli

Elämyksellinen, energinen, luotettava, joustava, kokenut