TJ look

Kauneutta ensikohtaamisestamme unelmiesi hääpäivään. Yksilöllisen väri-ja tyylianalyysin jälkeen persoonallisen hääkampauksen sekä omia värejäsi korostavan, heleän häämeikin suunnittelu ja toteutus. Senior tason vahva hius ja kauneusalan ammattilainen, aito läsnäoleva palvelu. Sopimuksesta voit varata kampaus ja ehostuspalvelut myös juhlapaikalle tai kotiin. Ota yhteyttä, kerro toiveistasi ja varataan maksuton ensitapaaminen suunnitteluun tärkeää juhlapäivääsi varten.

Helsingin alue

Kauneus ja kampaukset

TJ Look

Nordenskiöldinkatu 3
00250 Helsinki

Kysymykset & vastaukset

Yksilölliset hiusten ja ihonhoitopalvelut hiustenvärjäyksestä, leikkauksista, kampauksista kasvohoitoihin ja ihonhoitoon. Myös ekologiset hiustenhoidot ja orgaaniset kasvivärjäykset, koulutettu ekokampaaja.Ripsien ja kulmien värjäykset, light microblading artist.Väri ja tyylianalyysit, ehostukset sekä meikinopastukset. Yksilöllinen hää ja juhlasuunnittelu.

TJ look palvelee taka-Töölössä osoitteessa Nordenskiöldinkatu 3.Sovittaessa kauneuspalvelut tilattavissa myös paikan päälle juhlapaikalle ja kotiin omaa juhlahetkeäsi helpottamaan.

Yhteydenotot info@tj-look.fi

Vahva kokenut senior tason taitelija, tyyliin sekä väreihin liittyvät asiat, mallinmuutokset sekä vaativat hiustenvärjäykset, kampaukset ja ehostukset.Luova, rohkea esteetikko jolla on näkemystä nostaa esiin juuri sinun parhaat piirteesi.

Klassinen, tyylikäs, trendikäs, hienostunut, persoonallinen