Timanttikauppa: irtotimantit

Sinun rakkautesi, sinun timanteillasi.

Kuva Markus Laitinen

Timantit nopeasti ja edullisesti vihkisormuksiin ja koruihin. Myymme myös timantteja koristeiksi ja osaksi kosmetiikkaa. Pyydä tarjousta ja kysy rohkeasti lisää.

Kouvolan alue

Vihkisormukset ja korut

2R1K Timanttikauppa Oy

Torikatu 2, Liikehuoneisto 2
45100 Kouvola

Kysymykset & vastaukset

Timanttikauppa on Suomen ainut suomalainen timantteja ja jalokiviä maahantuova yritys. Tuomme maahan IGL:n sertifioimia timantteja, sekä sertifioimattomia timantteja, raakatimantteja, timanttipölyä ja timanttisiivuja. Jalo- ja korukivistä voimme tuoda Suomeen tilauksesta, mitä tahansa kiviä. Erikoisuutenamme on myös myydä timantteja ja jalokiviä koruihin, joista on ajan saatossa hukkunut tai vaurioitunut jokin alkuperäisistä timanteista tai jalokivistä.

Toimintapaikkamme on pääasiassa netissä, omassa nettikaupassamme timanttikauppa.com. Toimistomme sijaitsee Torikatu 2:ssa Kouvolassa.

Voitte ottaa yhteyttä meihin puhelimella: 0504664460, sähköpostilla: roope@timanttikauppa.com tai tulla toimistollemme Torikatu 2:n, Kouvolaan.

Kattava tuotevalikoimamme antaa jokaiselle hääparille jotain, mitä he tarvitsevat uniikin siteensä vahvistamiseen. Timanttimme ovat edullisia, koska varastokiertomme on nopeaa, emmekä valmista koruja omaan varastoomme odottamaan ostajaansa. Haluamme, että suomalaisilla on oikeasti mahdollista teetättää uniikkeja itsensä näköisiä koruja, juuri heidän tarpeisiinsa, miksi siis jarruttaisimme tätä ylikorkeilla hinnoilla? Kaikki timanttimme ovat uniikkeja yksilöitä ja pystymme jäljittämään niiden alkuperämaat ja hiomot, jotta voimme todentaa timanttien eettisyyden.

Luotettava, nopea, asiantunteva, kattava, edullinen, ystävällinen