Taksi Viapori

Ihana ja ekologinen hääkyyti

Kuva Team Valoisia kuvia

Taksi Viapori on tyylikäs polkupyörätaksi, joka toimii Suomenlinnassa ja Helsingin keskustan tuntumassa. Sähköavusteinen vaunu somistetaan häihin asianmukaisesti, eikä takuulla jätä kylmäksi - ei edes sateella tai talvella, siitä huolehtivat kätevät suojat ja huovat. Yksinkertaista, ylellistä, kestävää.

Helsingin alue

Hääkuljetukset

Taksi Viapori

Suomenlinna
00190 Helsinki

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Taksi Viapori tarjoaa henkilö- ja tavarakuljetuspalveluita ekologisella polkupyörätaksilla ympäri vuoden.

Missä?

Toiminta-alueena pääsääntöisesti Suomenlinna, tarvittaessa myös Helsingin keskusta n. 5 km säteellä. Erikoistilanteissa voidaan matkustaa pidemmällekin jolloin tarvitaan erillistä kuljetuskalustoa.

Mikä on parasta?

Taksi Viapori on ihana, jäätävän tyylikäs ja täydellisen puhtaan omantunnon konsepti. Liikkuminen istumalla mutta erittäin lähellä ympäristöä hiljaisesti ja kuormittamattomasti on pysäyttävä kokemus; yksinkertaista luksusta samalla tavoin kuin pellavaiset vuodevaatteet, kunnollinen kalakeitto tai hetki yhdessä ilman kalenterihälytyksiä. Kuljettaja tietää milloin ollaan hiljaa ja milloin puhutaan, ja pyörätaksilla liikkuminen on aina voimakas ja näkyvä signaali ulospäin ympäristöarvojen puolesta. Hääasussaan taksi nimittäin todellakin kerää huomion, mutta ei itselleen vaan hääparille.

Meidän tyyli

Kestävä, tyylikäs, pohjoismainen, rauhallinen, näkyvä.

Palkinnot

2017 Love Me Do- häätapahtuman Vuoden Hääyritys-kilpailun kolmas sija kategoriassa Hääkuljetukset.

Vinkki!

Fillaritaksilla kulkee myös mummut, kaasot ja tavarat ja teemaa voi vaihtaa lähes lennosta - pienellä valmistautumisella somisteet on muutettavissa aivan joksikin muuksi kymmenissä sekunneissa!