Studio Laura Sylvia

Käsintehdyt kakunkoristeet ihanimpaan juhlahetkeen

Valmis koristeasetelma on helppo ja ennen kaikkea nopea tapa koristella kakku upeaksi juhlapöytään. Tutustu käsintehtyihin koristeisiimme sivuillamme ja tilaa koristeet vaivattomasti verkkokaupastamme.

Tampereen alue

Hääkakut ja herkut

Studio Laura Sylvia


Kangasala

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Tuotteinamme ovat kotimaiset käsintehdyt kakunkoristeet. Valmistamme koristeiden kaikki kukat ja lehdet syötävästä vohvelipaperista ja värjäämme ne täysin syötävillä väreillä ja -kimalteilla. Jotta kakun koristelu olisi mahdollisimman helppoa ja nopeaa, sidomme kukat ja lehdet valmiiksi asetelmiksi käyttämällä kakunkoristeisiin tarkoitettuja ei syötäviä tukimateriaaleja. Asetelmat eivät ole siten tarkoitettu syötäviksi, mutta ovat helppoja ja turvallisia käyttää kaikenlaisten kakkujen koristeena. Nämä kukka-asetelmat eivät kuihdu, joten voit hankkia ne hyvissä ajoin ennen juhlaa ja säästää aikaa juhlavalmisteluiden kiireisimpänä hetkenä!

Missä?

Tuotevalikoima on tilattavissa osoitteessa www.laurasylvia.fi. Valmistamme koristeita myös asiakkaan toiveiden mukaan. Tuotteet voidaan lähettää postitse, joten niitä voi tilata ympäri Suomen.

Mikä on parasta?

Vohvelipaperi on ihana kevyt materiaali, josta voidaan valmistaa hyvin aidon näköisiä ja kevyitä kukkia ja muita koristeita kakkuihin. Vohvelipaperi tunnetaan Suomessa lähinnä lasten kakuissa käytettyjen kakkukuvien materiaalina, mutta se taipuu loistavasti myös kolmiulotteisiin muotoihin. Maailmalla vohvelipaperista valmistetut kukkakoristeet ovat ihastuttaneet etenkin somekansaa jo muutaman vuoden.