Regal Veils

Ylelliset morsiushunnut

Regal Veils suunnittelee ja valmistaa ylellisiä morsiushuntuja. Valikoimastamme löydät upeita huntuja eri malleissa ja pituuksissa. Valmistamme huntuja myös mittatilaustyönä.

Helsingin alue

Hääpuvut ja asusteet

Kysymykset & vastaukset

Suunnittelemme ja valmistamme ylellisiä morsiushuntuja. Kaikki huntumme valmistetaan Suomessa, ammattitaitoisten modistien ja ompelijoiden käsissä, käyttäen tarkoin valittuja korkealaatuisia materiaaleja. Olemme erikoistuneet valmistamaan pitsisomisteisia morsiushuntuja, joiden valmistuksessa käytämme aitoa ranskalaista pitsiä. Valmistamme kaikenlaisia morsiushuntuja myös täysin mittatilaustyönä morsiamen toiveiden mukaisesti.

Verkkokaupastamme löydät koko ihanan huntu valikoimamme. Huntujen suunnittelu ja valmistus tapahtuu työhuoneellamme Espoossa.

Voit olla meihin aina yhteydessä sähköpostitse info@regalveils.com tai soittaa numeroon 040 2206215 arkisin klo 10-17.

Morsiushuntumme valmistetaan käsin korkealuokkaisista materiaaleista. Aidosta ranskalaisesta pitsistä, laadukkaasta englantilaisesta tyllistä, Swarovski kristalleista ja makeanvedenhelmistä. Tuotteemme valmistetaan made to order periaatteella, jolloin asiakkaalla on mahdollisuus hunnun kustomointiin.

Ylellinen, moderni, romanttinen ja tyylikäs.

Onko sinulla haaveena jokin aivan ihana huntu, joka sopisi täydellisesti hääpukuusi ja olet kolunnut kaikki putiikit läpi, mutta unelmiesi huntua ei ole löytynyt? Ota meihin yhteyttä, niin tehdään yhdessä unelmiesi hunnusta totta!