Vaattungin Kämppäkartano

Unelmiesi häät luonnon keskellä Lapissa!

Vaattungin Kämppäkartano tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön keskellä Napapiirin puhdasta luontoa unelmiesi häiden järjestämiseen. Hääpakettiin on valittavissa hyvin monipuoliset palvelut.

Lapin alue

Juhlatilat ja catering

Villi Pohjola Oy

Vaattunkikönkääntie 219
96939 Napapiiri Rovaniemi

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Vaattungin Kämppäkartano sijaitsee luonnon rauhassa Raudanjoen rannalla. Kaunis ja romanttinen miljöö mahdollistaa upeat hääjuhlat. Päärakennuksemme A-oikeuksiin varustettuun ravintolaan mahtuu yhteensä 65 henkilöä. Syvemmällä metsässä sijaitsee myös yksityinen kota 35 henkilölle. Päärakennuksen lisäksi pihapiirissa on sauna ja palju sekä useita majoitusvaihtoehtoja. Parhainta onkin, että meiltä saat kaiken hääpaikasta cateringiin, hääkoordinaattorin palvelut, majoituksen ja paljon muuta. Häitä ja polttareita varten tarjoamme myös useita ryhmäohjelmia ja wellness-hoitoja. Tarjolla on esimerkiksi koskenlaskua tai morsiamen ja sulhasen hemmottelupaketteja. Tutustu kaikkiin palveluihin sivuillamme!

Missä?

Vaattungin Kämppäkartano sijaitsee lähellä Rovaniemeä, noin 24 km keskustasta. Juhla- ja majoitustilat ovat kauniin Raudanjoen rannassa, luonnon rauhassa.

Mikä on parasta?

Vaattungin kämppäkartano tarjoaa mahdollisuuden järjestää ainutlaatuiset häät upeassa, luonnon ympäröimässä paikassa. Hääpaikan tunnelma on lämmin ja romanttinen. Haluamme tehdä häiden järjestämisestä mahdollisimman vaivatonta Sinulle. Juhlatilamme on varustettu A-oikeuksilla ja saat kauttamme myös catering-palvelut. Muihin palveluihimme kuuluvat esimerkiksi wellness-paketit ennen häitä, hääkoordinaattori ja koristelut.

Meidän tyyli

Maalaisromanttinen, luonnonläheinen, tunnelmallinen, rauhallinen sijainti, sujuva palvelu

Vinkki!

Olemme järjestäneet useita häitä ja myyjiemme paras vinkki on yksinkertainen, mutta tärkeä: kanna aina mukanasi kynää ja paperi ja pidä häävihkoa yöpöydällä. Parhaat ideat tulevat silloin kun niitä ei osaa odottaa, ne on hyvä kirjata muistiin heti!