Risteilykeskus

Häämatkaristeilyt maailman kauneimpiin kohteisiin

Risteilykeskuksen valikoimassa on yli 20 tunnettua risteilyvarustamoa, joiden kyydissä risteilet maailman kauneimpiin häämatkakohteisiin. Varaa häämatka – ja hyödynnä häämatkalaisten risteilyedut!

Kaikkialla Suomessa

Häämatka

Travel Specialist Group Oy (Risteilykeskus)

Eerikinkatu 27
00180 HELSINKI

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Risteilykeskuksen valikoimassa on yli 20 000 risteilyvaihtoehtoa kaikille maailman merille. Teemme yhteistyötä yli 25 kansainvälisen risteilyvarustamon kanssa. Risteilykeskuksella on käytössä hintatakuu; saat varattua häämatkaristeilysi kauttamme aina samaan hintaan, tai jopa edullisemmin, kuin esimerkiksi varustamoiden omilta nettisivuilta (Suomen markkinat). Emme peri risteilyvarauksista varausmaksuja. Saat myös kaikista kauttamme varatuista risteilyistä Finnair Plus -palkintopisteitä (1-2 pistettä euroa kohden).

Missä?

Kaikki maailman risteilykohteet mm. Karibia, Välimeri, Aasia, Tyynimeri, Pohjois-Eurooppa, Pohjois-Amerikka, Australia ja Uusi-Seelanti.

Mikä on parasta?

Häämatkan kaupan päälle saa usein tuntuvia häämatkaetuja. Risteily on täydellinen valinta häämatkaksi – matkalaukut tarvitsee purkaa vain kerran, mutta matkan aikana pysähdytään useissa upeissa kohteissa.

Meidän tyyli

Suomen suurin risteilyvalikoima, hintatakuu, asiantunteva palvelu ja Finnair Plus -pisteitä risteilyistä.

Vinkki!

Häämatkaristeilylle kannattaa lähteä viimeistään 6 kuukautta häiden jälkeen. Näin hyödynnät parhaiten risteilyvarustamoiden omat hääedut.