Morsiuspukuliike Birgitta

Tärkeään Juhlapäivääsi meiltä ammattitaidolla

Meiltä löytyy laaja morsiuspukumallisto kaikissa hintaluokissa ja kaikenkokoisille morsiammille.Saat asiantuntevaa palvelua henkilökohtaisesti mattitaidolla ja tunteella.Meiltä puvut morsiammille,sulhoille,kaasoille ja vieraille ja muokkaamme pukusi liikkeessämme sinulle sopivaksi. Morsiuspuvut morsiammille myynnissä ei vuokrausta.Sulhojen asut ovat kaikki myös vuokrattavissa, Frakit, Smokit, Saketit, Peruspuvut sekä erikoispuvut.

Ylivieskan alue

Hääpuvut, juhla-asut ja asusteet

Morsiuspukuliike Birgitta

Torikatu 3 Lh 11
84100 YLIVIESKA

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Meiltä löytyy Morsius-ja juhla-asuja laaja mallisto erikokoisille naisille sekä miestenjuhla-asujen myynti/ vuokraus. Lisäksi kaikki oheistuotteet, hunnut, bolerot,hiuskorut,kengät ym. Miesten juhla-asut ovat kaikki vuokrattavissa, jos ei omaksi halua ostaa. , Frakit, Smokit, saketit, Peruspuvut sekä erikoisimmat miesten puvut.

Missä?

Liikkeemme sijaitsee Ylivieskassa Uuden Torin kupeessa ihan keskustassa ja tarjoamme palvelujamme lähikuntiin ja koko suomeen.

Mikä on parasta?

Tarjoamme asiakkaallemme täyden palvelun kokonaisuuden.Tullessasi sovittamaan pukuja, suosittelemme varaamaan sovitusajan ,jolloin voimme palvella sinua henkilökohtaisesti ja kiireettömästi.Meillä muokkaamme pukusi sinun vartalollesi sopivaksi täällä liikkeessämme.

Meidän tyyli

Tunteellinen, iloinen, palveluhenkinen ja haluamme löytää sen täydellisen puvun asiakkaallemme.