Mika Peltomaa Photography

Dokumentaarinen hääkuvaus ja vihkikuvapotretit miljöössä ja studiossa. Haluan tarjota sinulle elämyksen sekä kuvaustilanteessa, että valmiita kuvia katsoessasi. Se ainutlaatuinen hetki, joka elämässäsi oli tärkeä, on nyt tallessa ja voit elää sen uudelleen valokuvien kautta.

Tampereen alue

Hääkuvaus

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Dokumentaarista häävalokuvausta ajasta ja paikasta riippumatta ympäri vuoden. Hääpäivässä voidaan toteuttaa myös First Look (ensikohtaaminen). Valokuvaan toki myös muoto- ja yrityskuvaa. Tampereella on käytettävissä myös studiotilat. Kuvatoimitus nettigallerian kautta, jota voi selailla myös mobiilisti.

Missä?

Tampereelta käsin koko Suomen alueella ja sopimuksesta myös Suomen ulkopuolella.

Mikä on parasta?

Omaan vankan kokemuksen hääpäivän kulusta (yli 80 kpl), ennakoin tilanteet ja olen oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Teen kaikkeni, että ikimuistoinen päivänne tallentuu mahdollisimman kauniiksi muistoiksi. Tavoite on kertoa koko päivän tarina, jotta voitte elää sen kuvina uudelleen. Parasta palautetta saan kyvystä tallentaa päivän aidon tunnelman ja ohikiitävät hetket kuviin, mutta samalla huomaamattomasti

Meidän tyyli

Tarinallinen, koskettava, huomaamaton, ennakoiva, yksityiskohdat huomioiva.

Palkinnot

2016: Vuoden Morsian 2016 - finalisti (Häät-lehti) | 2014: Vuoden Morsian 2014 - 1. sija (Häät-lehti) | 2014: Vuoden Hauskin Hääkuva - finalisti (Häät ja juhlat -lehti) | 2013: Vuoden Hauskin Hääkuva - 4. sija (Häät ja juhlat -lehti)

Vinkki!

Sateen varalle teen aina varasuunnitelman potrettiosuuteen hääparia helpottaakseni. Myös studio käytettävissä jos häät Tampereella.