Korkeila Helsinki

Rakkaudesta koruihin

Korkeila Helsinki on suomalainen perheyritys. Valmistamme tilaustyönä yksilöllisiä kihla- ja vihkisormuksia. Käytämme eettisiä luonnon- ja laboratoriotimantteja sekä eri jalometalleja kuten platinaa.

Helsingin alue

Vihkisormukset ja korut

Korkeila Helsinki

Korkeavuorenkatu 6
00150 HELSINKI

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Korkeila Helsinki on perheyritys. Liikkeessämme on laaja valikoima kihla- ja vihkisormuksia sekä muita koruja. Teemme tilaustyöitä ja olemme erikoistuneet platinasormuksiin unohtamatta kelta-, valko- ja ruusukultaa. Käytämme tarkkaan valikoituja, eettisiä timantteja eri hiontamuodoin sekä kauniita värillisiä jalokiviä. Timanteissa vaihtoehtoina luonnontimantit sekä eettiset, laboratoriossa valmistetut timantit (laboratoriotimantit). Laboratoriotimantti-malliston löydät sivulta www.korkeilajewellery.com

Missä?

Liikkeemme sijaitsee Korkeavuorenkatu 6, Helsinki. Pääset helposti ratikalla 10 tai bussilla 24 perille. Avoinna arkisin klo 11-18 ja lauantaina klo 10-15. Joustamme aukiolossa tarvittaessa.

Mikä on parasta?

Monipuolinen valikoima moderneja sekä klassisia sormuksia ja koruja. Tilaustyöt asiakkaan toiveiden mukaisesti. Platinaan erikoistuminen. Laaja valikoima eri hiontamuotoisia, laatuisia ja kokoisia laboratorio- ja luonnontimantteja. Monien vuosien jalometallialan kokemus ja loistava henkilökohtainen, ammattitaitoinen palvelu.

Meidän tyyli

Laadukkaat, modernit ja kapearunkoiset sormusmallit. Ammattitaitoinen tiimi seuraa aikaansa.

Palkinnot

Vuoden kaunein sormus 2017 ja 2019 -finalisti sormuksilla Lupaus ja Loiste

Vinkki!

Yksilöllinen vihkisormus? Kultaseppämestari suunnittelee, valmistaa, uudistaa sekä korjaa koruja. Suunnittelun voit aloittaa verkkosivultamme löytyvän Tilaustyöpalvelu-lomakkeen kautta (https://www.korkeilahelsinki.fi/pages/pyyda-tarjous). Meiltä löydät myös muodikkaat hopeakorut juhlaan ja arkeen.