Juhlahumua

Enemmän kuin uskalsit toivoa

Kuva Camilla Bloom

Juhlahumua on uudenlainen hääpalvelutoimisto. Palveluihimme kuuluvat hääsuunnittelu, hääsomistus, laaja vuokratuotevalikoima, kukkapalvelut ja verkkokauppa laadukkaalla valikoimalla juhlatuotteita. Olemme erikoistuneet visuaalisen ilmeen luontiin ja näyttävien kokonaisuuksien toteuttamiseen. Palvelumme mukautuu laaja-alaisesti asiakkaan toiveiden mukaan. Meille tärkeintä on saada kokonaisuus kuvastamaan hääparia sekä toteutumaan sloganimme ”enemmän kuin uskalsit toivoa”. Me luomme toteen unelmiesi häät.

Helsingin alue

Hääsuunnittelijat

Juhlahumua

Lähteenkatu 11 N
33500 Tampere

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Hää- ja juhlasuunnittelu. Tilauskukkakauppa. Ilmapallosomistus. Meiltä löytyy myös laaja vuokratuotevalikoima.Juhlakauppamme palvelee valikoidulla juhlakoristevalikoimalla: www.juhlahumua.fi

Missä?

Etelä-Suomi ja muu Suomi. Ulkomaat.

Mikä on parasta?

Olemme tunnettuja tuoreista ideoista, sekä halusta luoda ennen näkemättömiä elämyksiä kiehtovaan häämaailmaan.

Meidän tyyli

Innovatiivinen, tunnelmallinen, raikas, moderni mutta tärkeimpänä haluamme aina tuoda ripauksen luksusta kaikkeen mitä teemme.

Vinkki!

Edessäsi on ehkä yksi elämäsi odotetuimmista ja tärkeimmistä päivistä. Meidän tarkoituksena on olla auttamassa suunnittelussa ja luomassa mitä täydellisin hääkokemus teille. Tärkeintä tämän tärkeän päivän kohdalla on kuitenkin kuunnella itseään ja nauttia koko ihanasta prosessista kohti unelmien päivää.