Hääkuvaaja Jouni Törmänen

Kuva Jouni Törmänen

Hääkuvaaja Helsinki. Yli 200 hääkuvausta. Olen erikoistunut hääkuvauksiin ja juhlatilaisuuksien kuvauksiin. Valokuvaaja Jouni Törmänen, Helsinki.

Helsingin alue

Hääkuvaus

Hääkuvaaja Jouni Törmänen

Laivastokatu 12
00160 Helsinki

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Ystävällinen ja ammattitaitoinen kuvauspalvelu. Kerron mielelläni ohjeita potrettikuvauksessa. Kuvaan kameralla, joka tuottaa upean tunnelmalliset kuvat. Kotisivultani jounitormanen.com löytyy aitoja ja rentoja tilannekuvia, sekä kuvia, joista tunne välittyy.

Missä?

Teen hääkuvauksia pääasiassa Uudenmaan alueella ja tarvittaessa koko Suomen alueella ja ulkomailla.

Mikä on parasta?

Halusimme häistämme aitoja tilannekuvia. Jo kuvaajan portfoliosta tiesimme, että olemme löytäneet meille oikean kuvaajan. Kuvaaja oli todella ammattimainen ja kuvasi kaiken toiveidemme mukaan. Kuvauksen hintakin oli kohdallaan. Voimme ehdottomasti suositella! Ellen ja Myrsky "Kiitokset kuvista, niistähän tuli loistavia". Melissa & Eeli "Kiitos sinulle aivan ihanista ja kauniista kuvista"! Marianna & Jouni "Olemme katsoneet kuvat ja ne ovat kyllä todella kauniita ja taitavasti otettuja! Tunnelma ja myös meidän kokemamme tunteet välittyvät hienosti kuvista. Miljöö ja erilaiset tilanteet ovat kauniisti esillä. Erityiskiitos myös siitä, että otit huomioon morsiamen toivomuksen kasvojen tietystä kuvakulmasta! Puistossa otetut hääparikuvat ovat kauniita, herkkiä ja eloisia. Morsiamen hääpuvun liike ja hulmuavuus näkyy ja näyttää kauniilta, valo myös kuultaa kankaasta eteerisen kauniisti läpi. Hypähtelykuvissa myös frakki elää hauskasti. Kuvissa on erityisen hieno valo. Kauniit ja herkät hetket myös sisällä kirkossa ovat ikuistuneet kuviin hienosti. Potretit kirkon ulkopuolella ovat ihania ja iloisia. Olemme myös tyytyväisiä värillisten ja mustavalkoisten kuvien määrään. Kumpiakin on sopivasti. Kiitos kun olit hääkuvaajanamme, valintamme osui kyllä täysin nappiin! Lämpimin terveisin". Anne & Arto