John Barrister

Classic with a twist!

Parasta asiakaspalvelua, räätälöityä osaamista, pettämätön huomio laatuun, yksityiskohtiin sekä puvun kantajan tarpeisiin. Näistä syntyy John Barrister! 040 540 4640 - info@johnbarrister.com

Helsingin alue

Miesten juhlapukeutuminen

John Barrister Oy

Annankatu 25 - 3. krs
00100 Helsinki

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Miesten mittatilaustuotteet räätälin suunnittelemana, mitoittamana ja käsin viimeisteltynä. Meiltä saat miesten puvut, paidat, päällystakit, irtotakit- ja housut. Kangastuotteiden lisäksi valmistamme nahkakenkiä tilauksesta niin miehille kuin naisille. Monesti kuulemme kysyttävän, että millaisia pukuja tai tuotteita teiltä saa. Helpompi olisi vasta kysymykseen mitä meiltä ei saa.

Missä?

Studiomme sijaitesee Helsingissä, Annankatu 25 - 3. krs. Palvelemme aina ajanvarauksella. Tarvittaessa teemme mittauksia ja esittelyjä myös muualla.

Mikä on parasta?

Huippulaatuisia mittatilausvaatteita tekevä yritys on syntynyt räätälilegenda Mikael Sinisalon ja sarjayrittäjä Tapio Marjasen halusta tehdä tyylikkäästä, istuvasta puvusta taas itsevarman suomalaisen miehen itsestäänselvä valinta. “Mittauksessa ja suunnittelussa täytyy päästä asiakkaan pään sisälle, jotta lopputulos olisi tarkoituksen mukaisin ja kuvastaa hänen persoonaansa. Mittatilauspuvut ovat yleensä hyviä mutta tahdomme puristaa jokaisen mahdollisen yksityiskohdan, jonka nykyiset ja kehittyvät valmistusmenetelmät sallivat, niin lähelle täydellistä kuin mahdollista. Jokainen mittatuotteemme viimeistellään käsin.”

Meidän tyyli

Näyttävä Voimakas Uskalias Moderni Suunniteltu

Vinkki!

Hääparin on hyvä aloittaa juhla-asujen suunnittelu jo hyvissä ajoin ja pukua tehdessä myös morsiamen on monesti hyvällä olla prosesissa mukana. Sulhasen pukuun voidaan toteuttaa yksityiskohtia morsiamen puvusta. Ja tiesittekö, että morsiamelle ja sulhaselle voidaan valmistuttaa esim. kengät samasta nahasta.