Havu ja Helmi

Hääkutsut, kyltit & kattauksen paperituotteet

Toteutamme uniikit ja ylelliset hääkutsut, kyltit ja kattauksen paperituotteet käsityönä studiollamme Tampereen Vuoreksessa. Suunnitellaan yhdessä juuri teidän näköisenne kokonaisuus!

Kaikkialla Suomessa

Hääkutsut ja hääkoristeet

Havu ja Helmi avoin yhtiö

Vuoreksen puistokatu 76
33870 Tampere

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Valitkaa juhliinne sopivat tuotteet valmismallistostamme tai suunnitellaan yhdessä teille täysin uniikki kokonaisuus! Kuulemme mielellämme hääsuunnitelmistanne ja autamme löytämään teille täydellisesti sopivat tuotteet. Meitä saa lähestyä myös omilla ideoillanne - rakastamme haasteita!

Missä?

Studiomme sijaitsee Tampereen Vuoreksessa ja halutessanne olette tervetulleita paikan päälle suunnittelemaan tuotekokonaisuuttanne. Suunnittelu onnistuu hyvin myös sähköpostitse tai puhelimen välityksellä! Peilit ja muut isot materiaalit tulee toimittaa studiollemme ja noutaa niiden valmistuttua.

Mikä on parasta?

Tarjoamme teille täysin uniikit ja juuri teidän näköisenne tuotteet, jotka antavat vieraillenne upean ensivaikutelman juhlistanne, koristavat tärkeää päiväänne ja jäävät kauniiksi muistoksi ihanasta juhlatunnelmasta niin itsellenne kuin vieraillennekin!

Meidän tyyli

Ylellinen, moderni, herkkä, uniikki & kotimainen.

Palkinnot

Vuoden Hääyritys 2022: hopeasija kategoriassa Vuoden Hääpalvelu & Vuoden Hääyritys 2019: voitto kategoriassa Vuoden Häävisualisti

Vinkki!

Resepti täydellisen tyylikkääseen kattaukseen? Kukat, kynttilät ja paperituotteet!