Betty Beetle

Yhteinen matka alkaa omassa Kuplassa

Kuva Marianne Ahonen Photography

Olen kultainen VW Kupla nimeltä Betty, vuosimallia 1973. Olen museoauto ja käytettävissä hää- ja juhlakuljetuksiin naiskuljettajan kera. Meiltä onnistuvat myös laadukkaat häävideot filmikameralla.

Helsingin alue

Hääkuljetukset

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Elämyksellisiä hää- ja juhlakuljetuksia vm 1973 VW Kuplalla. Laadukkaita häävideoita filmikameralla tv- ja elokuva-alan ammattilaisilta.

Missä?

Auto on museoauto ja saatavilla pääkaupunkiseudulla kuljettajan kanssa. Häävideotuotannot tilattavissa myös muualle Suomeen ja ulkomaille.

Mikä on parasta?

Omassa Kuplassa kaikki on parasta! Hääparit sen tietävät: "Auto oli ihan loistava ja sä olet ihan huippu tyyppi. Ollaan tosi iloisia, että olit mukana tekemässä meidän päivästä niin upean." "Valtavan iso kiitos Minna & Betty eilisestä juhlapäivästä. Betty oli laitettu niiin kauniiksi, aivan hurmaava auto, jonka ihanalla kuljettajalla on aivan valtavan lämmin ja iso sydän." "Teidän matkassa oli turvallista kulkea ensimmäiset kilometrit avioparina. En muista koska viimeksi olisi ollut noin hauskaa! Ootte aivan mieletön parivaljakko, oikeat hyvän mielen lähettiläät."

Meidän tyyli

Vintage

Palkinnot

Bettyä kuljettava Minna Dufton on palkittu tv-käsikirjoittaja ja -ohjaaja, joka rakastaa häitä, vanhoja autoja ja dokumenttielokuvia. Minna tunnetaan myös Raggarimorsian -hahmostaan, jonka esikoiskirja Raggarimorsiamen hääopas ilmestyi vuonna 2015 (Gummerus).

Vinkki!

Jos ette osaa päättää kumpi ottaa kumman sukunimen tai ottaako kumpikaan kummankaan sukunimeä, muistakaa, että ei sitä autoakaan kortilla ajeta!