Au3 Kultasepät

Au3 Kultasepät - koruja rakkaudella!

Au3 Kultasepät toteuttaa laadukkaita koruja tinkimättömällä ammattitaidolla ja rakkaudella! Meiltä löydät tuoreet sormusideat ja kauniit klassikot. Kaikki korut on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Helsingin alue

Vihkisormukset ja korut

Au3 Kultasepät

Unioninkatu 27
00170 HELSINKI

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Au3 Kultasepät suunnittelevat ja valmistavat laadukkaita, ajattomia ja tyylikkäitä korumalleja alusta alkaen itse. Vihkisormuksia teemme eniten, mutta meiltä ostetaan ja tilataan myös muita koruja. Koruvalikoimissamme on kihla- ja vihkisormusten lisäksi myös ihania huomenlahjoja. Au3:n omien mallistokorujen lisäksi toteutamme uniikkeja laatukoruja tilaustyönä ja otamme asiakkaiden toiveet ja mieltymykset huomioon. Mallistokorut ja osa uniikkikoruista on esillä kauniissa koruliikkeessämme Helsingissä.

Missä?

Au3 Kultaseppien koruliike sijaitsee keskellä vanhan kaupungin tunnelmallista miljöötä, Helsingin vanhassa keskustassa Torikortteleissa Senaatintorin kupeessa, osoitteessa Unioninkatu 27, Helsinki. Koruliike on avoinna ma-pe klo 11-18 ja la klo 11-16. Keto korujen jälleenmyyjät löytyvät Suomen suurimmista kaupungeista: Turusta, Lahdesta, Tampereelta, Jyväskylästä, Kuopiosta ja Oulusta. Tarkemmat tiedot sekä myös Keto korujen esittelypäivät löydät sivuiltamme www.au3goldsmiths.com

Mikä on parasta?

Au3 Kultasepät edustaa suomalaisen korumuotoilun kärkeä. Modernit korumallimme ovat klassisen kauniita ja kestävät aikaa. Valikoima on monipuolinen ja kiinnostava. Laatu on yksi tärkeimmistä kriteereistämme ja omistautumisemme näkyy jokaisen korun pienimmässäkin yksityiskohdassa. Käytämme aina korkealaatuisia materiaaleja, jotka hankimme eettisesti ja vastuullisesti toimivilta toimittajilta. Olet varmasti nähnyt värikkään Keto korumalliston mainoksia lehdissä, somessa ja nettisivuilla. Keto on kultaseppä Jussi Louesalmen suunnittelema ihana korumallisto, joka on myös palkittu: Valkokultainen Keto 6mm sormus voitti Vuoden Kaunein Sormus kilpailun vuonna 2017. Au3 Kultaseppien sormukset ovat useasti olleet mukana kilpailun finaalikymmenikössä. Voitto on osunut jo kaksi kertaa: Kedon lisäksi Kultaseppä Tero Hannosen Ornamentti sormus voitti kisan vuonna 2008!

Meidän tyyli

Tyylimme on skandinaavinen, tyylikäs, rikas, hersyvä, leikkisä, joskus viileän eleetön. Tämän monipuolisuuden mahdollistavat taitavat ja kokeneet kultaseppämme, joilla jokaisella on oma tinkimätön muotokielensä. Kaikessa mitä teemmekin, on laatu aina kohdallaan.

Palkinnot

Vuoden Kaunein Sormus 2017, voittaja, Keto-sormus, design Jussi Louesalmi ja Vuoden Kaunein Sormus 2008, voittaja, Ornamentti-sormus, design Tero Hannonen. Kultaseppämme ovat olleet sormuksineen useasti Vuoden Kaunein Sormus -kisan finaalissa. Niin myös vuonna 2022: Finaaliin valittiin Au3:n Tero Hannosen Kymi-sormus sekä Jussi Louesalmen MyWay -sormus. Myös finaaliin valittu Heidi Vornan (Cosmic Egg sormus) työskentelee pajallamme.

Vinkki!

Kun suunnittelet kosintaa, tule Au3 Kultasepille. Kultaseppämme kanssa voit käydä yhdessä läpi kaikki kihla- ja vihkisormuksiin liittyvät asiat materiaaleista muotoiluun ja aikatauluihin. Vihkisormus-asialla kannattaa tulla katsastamaan sormusvalikoimaamme viimeistään n. 4-6kk ennen häitä. Mallistosormukset valmistuvat 4-6 viikossa tilauksen tekemisestä. Sormusasioinnin päätteeksi voit käydä nauttimassa juhlan kunniaksi lasin kuohuvaa naapurimme Sofia Bistron viinibaarissa... Tervetuloa meille! Toivottaa Au3 Kultasepät