PartyLite

Upeat tunnelmanluojat hääjuhlaan.

Kuva PartyLite

Upeat katseenvangitsijat hääkattaukseen, tunnelmanluojat hääjuhlaan sekä kauniit häälahjat tuoreen avioparin sisustukseen. PartyLiteltä löydät kodin sisustustuotteet, kynttilät ja tuoksutuotteet.

Kaikkialla Suomessa

Hääkutsut ja hääkoristeet

PartyLite Oy

Itsehallintokuja 6
02600 Espoo

Kysymykset & vastaukset

Sisustustuotteet, kynttilät ja tuoksutuotteet niin juhlatunnelman luojiksi kuin häälahjaksi. Erilaiset somisteet juhlapöytään kynttilöille, kukille ja valoköynnöksille. Kynttilät eri muodoissaan kuten Tuikkivat, Votiivit, Kynttiläpurkit ja Kattauskynttilät. Aistilliset tuoksutuotteet unohtumattomaan hääyöhön. Tunnelmanluojat myös pihaan ja puutarhaan unohtamatta suosittuja puutarhasuitsukkeita hyönteisten karkottamiseen. Hajuja neutraloivat tuotteet saniteettitiloihin ja juhlapaikan siivoukseen.

Kaikki tuotteemme on tilattavissa verkkokaupastamme kaikkialle Suomeen. Lisäksi meillä on Itsenäisiä PartyLite Konsultteja ympäri Suomen. Voit suunnitella Konsultin kanssa henkilökohtaisesti juuri sinulle sopivat tuotteet hääjuhlaanne. Mikäli sinulla ei vielä ole omaa Konsulttia, löydät postinumeron perusteella lähimmän PartyLite Päällikön verkkosivujemme "Löydä Konsultti"-haulla. Voit olla häneen yhteydessä löytääksesi Konsultin tai ottaa meihin yhteyttä verkkosivujemme kautta tai yksityisviestillä sosiaalisen median kanavissamme, niin etsimme sinula lähellä asuvan Konsultin.

Mikäli sinulla on jo Konsultti, ole suoraan häneen yhteydessä. Yhteystiedot löytyvät verkkosivujemme "Löydä Konsultti"-painikkeen takaa. Mikäli sinulla ei vielä ole omaa Konsulttia, voit lähettää meille myös viestin verkkosivujemme kautta tai sosiaalisen median kanavissamme yksityisviestillä.

Saat arvostetut ja laadukkaat sisustustuotteet, joiden ainutlaatuisuus on suojattu useilla eri patenteilla. Saat henkilökohtaista ja yksilöllistä palvelua omalta Konsultiltasi. Konsulttisi kautta pääset käsiksi myös parhaisiin etuihin. Tilaaminen on helppoa myös suoraan verkkokaupasta. Tee tilaus oman Konsulttisi verkkokaupasta ja tuet paikallista yrittäjää. Voit tilata myös yleisen nettisivujemme verkkokaupan kautta, jolloin jokainen ostos ohjautuu lähimmän PartyLite Päällikön myynniksi. Tuet siis jokaisella ostoskerralla suomalaista yrittäjää!

Inspiroiva, juhliva, innostava, mukaansatempaava ja voimaannuttava.

ASML Vuoden suoramyyntiyritys 2017-2018.

Luovuus-somisteillamme teet juuri sinun juhliisi sopivan asetelman katseenvangitsijaksi juhlapöytiin. Hyödynnä myös tyhjät lasiset kynttiläpurkit hääpöytien koristelussa.