Naantalin Kylpylä

Naantalin Kylpylä tarjoaa alan parasta erikoisosaamista asiakkaittensa käyttöön. Juhlien järjestämiseen erikoistunut henkilökuntamme auttaa sinua mielellään niin ohjelman laatimisessa kuin juhlatilan koristelussa. Suunnittelemme yhdessä teemaan sopivat kukka-asetelmat, painetut menut, ohjelmat ja paikkakortit sekä muut tarvittavat materiaalit. Myös menut, tarjoilut ja toteutus suunnitellaan aina hyvissä ajoin ennen tapahtumaa. Vaihtoehtoja löytyy buffet-ruokailusta pöytiin tarjoiluun ja cocktailtilaisuudesta teemajuhliin. Kokeneet keittiömestarimme kokoavat herkulliset menut asiakkaan toiveita kuunnellen.

Naantalin Kylpylän kansainvälinen ja arvokas tunnelma sopii niin suurille kuin pienille häille. Tiloja löytyy monen sadan hengen ravintolasta upeaan barokkihenkisesti sisustettuun Katariinasaliin. Naantalin Kylpylän juhlatiloja yhdistää upea merellinen tunnelma ja huikeat saaristomaisemat.


Yhteistyöverkostomme on erittäin laaja ja monipuolinen. Häävastaanoton ohjelmaosuuteen meiltä löytyy monia vaihtoehtoja aina kamarimusiikinesittäjistä suomen tunnetuimpiin artisteihin. Autamme mielellämme myös kuljetuksien kanssa – olipa kyse häävieraiden bussikyydeistä tai erikoisemmista toiveista kuten limousine- tai veneajeluista.

Turun alue

Juhlatilat ja catering

Naantalin Kylpylä

Matkailijantie 2
21100 NAANTALI