Mustahöyhen

Näyttävien juhla-asusteiden lumoa

Kuva Oona Heleena

Mustahöyhen on hivelevän viettelevä korujen ja asusteiden erikoisliike verkossa. Valikoimastamme löytyvät ylelliset sateenvarjot ja näyttävät asusteet arkeen ja juhlaan, ja tietenkin myös hääjuhliin.

Helsingin alue

Hääpuvut ja asusteet

Mustahöyhen Oy

Yrjönkatu 1
00120 Helsinki

Kysymykset & vastaukset

Tarjoamme laajan ja näyttävän valikoiman ylellisiä italialaisia sateenvarjoja, päivänvarjoja ja kävelykeppejä. Mustahöyhen tunnetaan myös näyttävistä ranskalaisista designkoruistaan ja taidokkaista hatuistaan sekä kauniista pikkuasusteistaan. Meiltä löydät häihin mm. laadukkaat puuviuhkat ja isot hiuskukat!

Verkkokauppamme toimii Suomessa ja Pohjoismaissa. Olemme kesän aikana laajentamassa myös muualle Eurooppaan.

Meidät tavoittaa helposti puhelimitse sekä Mustahöyhenen verkkosivujen yhteydenottolomakkeella.

Mustahöyhen on kymmenen vuoden ajan ollut monien muotilehtien ja tv-ohjelmien asustaja. Persoonallinen boutique tunnetaan tyylikkäistä tuotteistaan, jotka tuovat asuun kuin asuun sen pienen, mutta tärkeän lisän, joka viimeistelee kantajansa juhlaeleganssin! Tärkeään tilaisuuteen annamme parhaimman mahdollisen ohjauksen ja ammattilaisen näkemyksen, jotta asiakas löytää itselleen mitä ihanimmat asusteet ja ns. virittyy juhlaan täysin palkein. Valitsemme esimerkiksi yhdessä asiakasta pukevan näyttävän hatun, joka on valmistettu yksittäiskappaleena. Tämän jälkeen etsimme kokonaisuuteen kauniisti sointuvat korut ja vaikkapa päivänvarjon tai kenties hienostuneen italialaisen kävelykepin.

Kiehtova Tyylikäs Näyttävä Värikylläinen Hurmaava

Luokaa häistänne ihanat, persoonalliset ja omannäköiset! <3