Morsiuspuvut Espoo - Sari Jääsvuo

Ilolla, taidolla ja sydämellä hääpäivään!

Helpota hääpäivääsi ja varaa kaikki morsiuspalvelut yhdestä paikasta. Suunnitellaan yhdessä upea ja sinun näköisesi kokonaisuus. Hääpuku, meikki ja kampaus juuri parasta sinua.

Helsingin alue

Hääpuvut ja asusteet

Jääsvuo Trading 0y

Kivenlahdentie 7
02320 ESPOO

Kysymykset & vastaukset

Hääpuvut, juhlapuvut ja lisäksi mittatilaustyöt tai modistetaan vanhasta uutta. Häämeikit ja kampaukset. Suunnitellaan yhdessä upea kokonaisuus sinuun tyyliin ja budjettiin sopivaksi. Ammatti stailaus on avain onnistuneeseen lopputulokseen.

Liike sijaitsee Espoossa Kivenlahdentie 7:ssä ompelimo Midinetten yhteydessä. Kampaukset ja meikit tehdään myös liikkeessä ja voit hääpäivänäsi viettää unohtumattoman hetken kaasojesi kanssa yhdessä kaunistuen. Häämeikin ja kampauksen voin myös tulla tekemään toivomaasi paikkaan kohtuu etäisyydelle.

Varaa sovitus ja suunnitteluaika. sari.jaasvuo@gmail.com myös kotisivujeni kautta www.morsiuspuvut.fi tai puhelimitse 0407468234

Jokainen morsian toivoo, että heidän toiveensa tulee oikein ymmärrätyksi ja kanssakäyminen pukua ja tyyliä etsittäessä olisi helppoa, hauskaa ja rehellistä. Rakastan luoda kokonaisuuksia ja siihen toimintani on perustunut jo 20 vuoden ajan. Tämä työ on myös ihana harrastukseni ja jokainen morsian kuin maalaamaton taulu.

Persoonallinen, lämmin, taitava, iloinen ja luotettava.

Puvun maksun voit suorittaa sinulle sopivissa osissa. Muista nauttia tästä ainutkertaisesta kokemuksesta!