Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Mariée

Teemme päivästäsi ja Sinusta erityisen.

Hääpukuliike Marièe on upea kivijalkaliike idyllisen Vanhan Rauman sydämessä. Unelmiesi hääpuku odottaa sinua liikkeessämme! Tehdään sovituksesta elämys, josta olet haaveillut jo pienenä tyttönä.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Hääpukuliike Marièe on upea kivijalkaliike idyllisen Vanhan Rauman sydämessä. Hääpukumme ovat tarkoin valikoituja, laadukkaita ja eettisesti valmistettuja sekä saatavilla ainoastaan kivijalkaliikkeistä. Palvelemme ennalta varattuina sovitusaikoina, jotka sisältävät ammattitaitoista ja henkilökohtaista palvelua ja neuvontaa, jonka avulla löydät juuri sinun unelmiesi hääpuvun ikimuistoiseen juhlapäivääsi. Jokainen yksityiskohta liikkeessämme on suunniteltu varta vasten Sinua varten, sillä päämääränämme on tarjota elämäsi upeimman mekon löytymisestä sinulle ainutlaatuinen elämys.

Missä?

Upea liikkeemme sijaitsee Vanhan Rauman sydämessä Satakunnassa. Liikkeemme on auki vain ajanvarauksella ja tämän ansiosta koko myymälämme kaikkineen palveluineen on käytössäsi sovituksesi ajan. Varaa ilmainen sovitusaikasi näppärästi www.mariee.fi ja tule löytämään unelmiesi hääpuku Raumalta ja kokemaan unohtumaton sovitushetki kanssamme!

Mikä on parasta?

Meiltä saat hääpukusi heti mukaasi. Koko konseptimme toimia alalla on hyvin poikkeuksellinen, sillä emme noudata perinteistä sovituspukupalvelumallia, jossa asiakas sovittaa sovituspukua ja hänelle tilataan oma pukunsa toimittajilta. Tällä hetkellä kyseiset toimitusajat ovat maailman tilanteen vuoksi pahimmillaan jopa 9-13 kuukautta. Meillä liikkeestämme löytyy kattava valikoima laadukkaiden merkkien pukuja koosta 32 kokoon 62 ja kaikki tuotteemme ovat myynnissä. Emme käytä sovituskappaleita lainkaan. Yhteistyöompelijamme tekee tarvittavat korjaukset pukuun ja morsian saa puvun mukaansa vaikka heti. Meillä Marièessa on panostettu tekemällä koko sovitustilanteesta morsiamelle unohtumaton elämys. Saamme paljon kiitosta asiantuntevasta ja lämpimästä asiakaspalvelusta sekä myymälämme upeista puitteista.

Meidän tyyli

Elegantti, Ajaton, laadukas, klassinen, upea