Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

malla.design

Uniikit häiden ja juhlien paperituotteet

Mitä ihanaa häihin tai juhliin tarvitsetkin: kauniit ja uniikit kutsukortit ja kuoret, ohjelmakortit, menut ja pöytäkortit, häälogot, monogrammit, vahasinetit, kyltit eli kaikki paperituotteet meiltä!

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Meiltä kaikki häiden, ristiäisten ja muiden juhlien paperituotteet. Meiltä muotoonleikatut kutsukortit, omat kuoret ja postimerkit sekä monenlaisia muita kortteja, somisteita ja kylttejä. Räätälöimme kaiken aina asiakkaan toiveiden mukaan.

Missä?

Palvelua koko Suomeen. Voidaan sopia tapaaminen ja voimme myös lähettää malleja nähtäväksi.

Mikä on parasta?

Parasta on ihanat asiakkaat! On ilo olla hääparien ja juhlien järjestäjien taustatiimissä ja näin antaa monipuolinen ja luova suunnitteluosaaminen sekä painojen ja muiden alan toimijoiden laaja tuntemus osaksi ikimuistoistoisten juhlien onnistumista.

Meidän tyyli

Omaperäinen, viimeistelty, visuaalinen, yksilöllinen, palveleva.

Palkinnot

Voitto Print&Media-lehden Parhaat printit 2022 -kilpailussa. Linkki artikkeliin: https://pmlehti.fi/parhaatprintit-voi-vitsit-mitka-haat/ Kunniamaininta Print&Media-lehden Parhaat printit 2023 -kilpailussa. Linkki artikkeliin: https://pmlehti.fi/parhaatprintit-kunniamaininnat-2023/

Vinkki!

Aina kannattaa kysyä! Lähes mitä vaan voidaan tehdä, jopa mahdottomia ideoita voidaan toteuttaa!