Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

MAJ | Pirkanmaa

MAJ palvelut luoksesi, salonkilaatuisesti.

Tilaa MAJ huolehtimaan juhlapäiväsi kauneusasioista. Tuomme kaikki kauneuden palvelut haluamaasi osoitteeseen, morsiammelle ja kaasoille tai koko juhlaseurueelle - aina salonkilaatuisena.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Tarjoamme kattavat parturi-kampaajan, meikkaajan, jalkojenhoitajan ja kosmetologin palvelut asiakkaan toivomaan sijaintiin.

Missä?

Toimimme tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla, Porin ja Turun seudulla.

Mikä on parasta?

MAJ tuo palvelut asiakkaan luokse aina salonkilaatuisesti. Räätälöimme palvelukokonaisuuden asiakas- ja juhlakohtaisesti ja toteutamme palvelumme ammattitaidolla.

Meidän tyyli

MAJnio, raikas, elämyksellinen, luotettava ja turvallinen.

Vinkki!

Tilaa MAJ palvelut helpottamaan häihin kuuluvaa järjestelyä. Tulemme paikan päälle - paikkaan kuin paikkaan, kotiin, hotelliin tai vaikka juhlapaikalle. Ennen häitä autamme myös polttariohjelman ja muiden valmistelevien hoitojen, kuten hiusten värjäyksen, sokeroinnin sekä kasvo- ja jalkahoitojen kanssa. Räätälöimme palvelukokonaisuudet aina asiakkaan toiveen mukaan, esimerkiksi polttareihin. Tuomme muun muassa ihanat kosmetologin hemmottelupalvelut polttareihin tehtäväksi esimerkiksi morsiussaunan jälkeen valitsemassanne sijainnissa. Valitse meidät häittesi kauneuskumppaniksi! <3