Madison Catering - Juhlatilat ja catering - Helsinki ja Uusimaa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Madison Catering

Ylevöitä juhlasi

Madison Catering ylevöittää juhlasi. Modernia kansainvälistä ja amerikkalaista ruokaa, joka vie kielen mennessään. Timantin kova tiimimme on valmis palvelemaan Sinua elämäsi tärkeimpänä päivänä.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Palvelemme yksityis- ja yritysasiakkaita 20 hengen ryhmistä eteenpäin catering-toimituksina, alle 20 hengen ryhmät palvelemme ravintolassamme Madison Gastro&Wine:ssa. Meiltä saat ilahduttavat ja modernit tarjoilut ympäri vuoden. Kauttamme saat myös asiantuntevaa palvelua juhlapaikoista, juomatarjoiluista ja juhlan suunnitteluapua niin halutessasi. Toteutamme tottuneesti erityisruokavaliomenuja.

Missä?

Pääsääntöinen toimintasäteemme on Uudenmaan alue, mutta toimitamme myös Saloon, Hämeenlinnaan ja Kouvolaan asti tarvittaessa.

Mikä on parasta?

Moni kiittelee sitä, että tarvittaessa saat yhdestä numerosta kaiken tarvitsemasi juhlien järjestämiseen. Autamme sinua niin paljon kuin haluat.

Meidän tyyli

Tyylikäs, moderni, luova keittiö