Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Little Details Helsinki

Häämuotia, suositut scrunchiet & lahjaideoita

LITTLE DETAILS HELSINKI – hääasusteita, paperituotteita & ihania yksityiskohtia. Löydät meiltä myös super suositut scrunchiet! Ihastu ja inspiroidu verkkokaupassamme!

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

LITTLE DETAILS HELSINKI on kahden siskoksen, Lauran ja Lindan pyörittämä Lifestyle kivijalkamyymälä Ullanlinnan sydämessä Helsingissä. Valikoimastamme löydät häätuotteita, asusteita, kauniita paperituotteita, lahjaideoita sekä suuren suosion saavuttaneet hurmaavat scrunchiet! Olemme kotimainen yritys, meillä on verkkokauppa ja suunnittelemme sekä valmistamme kaikki scrunchiet itse vaaleanpunaisen myymälämme yhteydessä olevassa työtilassa. Tutustu, ihastu ja inspiroidu pienistä yksityiskohdista – joko seuraat meitä Instagramissa (@littledetailshelsinki)?

Missä?

Toimitamme tuotteitamme ympäri Suomen verkkokauppamme littledetailshelsinki.fi kautta – tervetuloa ihastumaan valikoimaamme! Kaunis kivijalkaliikkeemme palvelee Ullanlinnassa Helsingissä ja voit tarkistaa aukioloajat kotisivuiltamme.

Mikä on parasta?

Unelmayrityksemme lanseerattiin loppuvuodesta '22 ja se on valloittanut lyhyessä ajassa monen sydämet ja lunastanut selkeästi paikkansa osana Suomen hääalaa. Meille on äärimmäisen tärkeää saada jaettua sitä kaikkea iloa ja rakkautta, mitä koemme itse yrittäjinä Little Details Helsinkiä kohtaan ja tämä näkyy niin tuotteissamme kuin myös huolella pakatuissa ihanissa postipaketeissamme. Tutustu yritykseemme ja näe meidän visio, kunnianhimo ja rakkaus tekemistämme kohtaan – kiitos kun olet osana meidän kasvutarinaa!

Meidän tyyli

Hurmaava, trendikäs, ajankohtainen, puhutteleva & uraauurtava!

Vinkki!

Hulluttele, leikittele asusteilla ja luo häälookistasi kokonaisuus, jossa pienetkin yksityiskohdat pääsevät loistoonsa!