Little Details Helsinki

Häämuotia, suositut scrunchiet & lahjaideoita

LITTLE DETAILS HELSINKI – häämuotia, juhla-asusteita & paperituotteita. Löydät meiltä myös super suositut scrunchiet! Ihastu ja inspiroidu verkkokaupassamme, olemme mukana pienissä yksityiskohdissa!

Kaikkialla Suomessa

Hääpuvut, juhla-asut ja asusteet

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Little Details Helsingin valikoimasta löydät häämuotia, asusteita, kauniita paperituotteita, lahjaideoita sekä suuren suosion saavuttaneet hurmaavat scrunchiet! Olemme kotimainen yritys, suunnittelemme ja valmistamme kaikki tuotteemme itse pienellä studiollamme Helsingissä ja valmistamme myös paljon uniikkeja tuotteita tilaustyönä asiakkaidemme tarpeisiin. Tutustu, ihastu ja inspiroidu pienistä yksityiskohdista verkkokaupassamme! Tervetuloa seuraamaan meidän tarinaa ja olemaan mukana uuden äärellä – kesä 2023 tuo tullessaan myös paljon uutta, lanseeraamme pian meidän hääaiheiset tapahtumat sekä kerromme suuria uutisia, pysy siis kuulolla! Little corner full of bridal fashion, paper goods, events & other stuff!

Missä?

Toimitamme tuotteitamme ympäri Suomen verkkokauppamme littledetailshelsinki.fi kautta – tervetuloa ihastumaan valikoimaamme!

Mikä on parasta?

Unelmayrityksemme lanseerattiin loppuvuodesta '22 ja se on valloittanut lyhyessä ajassa monen sydämet ja lunastanut selkeästi paikkansa osana Suomen hääalaa. Meille on äärimmäisen tärkeää saada jaettua sitä kaikkea iloa ja rakkautta, mitä koemme itse yrittäjinä Little Details Helsinkiä kohtaan ja tämä näkyy niin tuotteissamme kuin myös huolella pakatuissa ihanissa postipaketeissamme. Haluamme myös korostaa kotimaisuutta, olemme niin ylpeitä siitä, että suunnittelemme ja valmistamme kaikki tuotteemme itse ja ostamme tuotemateriaalimme suoraan suomalaisilta toimijoilta, jotka ovat sitoutuneet vastuulliseen ostotoimintaan. Tutustu yritykseemme ja näe meidän visio, kunnianhimo ja rakkaus tekemistämme kohtaan – kiitos kun olet osana meidän kasvutarinaa!

Meidän tyyli

Hurmaava, trendikäs, ajankohtainen, puhutteleva & uraauurtava!

Vinkki!

Hulluttele, leikittele asusteilla ja luo häälookistasi kokonaisuus, jossa pienetkin yksityiskohdat pääsevät loistoonsa!