Lavem

Lavem.fi - Kauneimmat juhla- ja hääpuvut

Lavem.fi - Kauneimmat Juhla- ja Hääpuvut. Satojen pukujen valikoima verkko- ja kivijalkakaupassamme! Tuomme kotimaan markkinoille täysin uusia, ennen näkemättömiä hääpukumallistoja.

Tampereen alue

Hääpuvut ja asusteet

Lavemia Finland Oy

Hämeenpuisto 25
33100 Tampere

Kysymykset & vastaukset

Lavem.fi kivijalkamyymälässä on erityisen laaja valikoima laadukkaita ja kauniita hääpukuja, iltapukuja ja tanssiaismekkoja. Kaikki hääpukumallistomme ovat saatavissa kaikissa kokoluokissa ja useimmat hääpuvut myös mittatilauksella. Tuomme häämarkkinoille ennennäkemättömän suuren valikoiman uusia hääpukuvalmistajia ja satojen upeiden morsiuspukujen valikoiman kaikissa hintaluokissa. Miehille tarjoamme tyylikkäitä juhlapukuja, omaksi tai vuokralle.

Olemme kotimainen hääpukukauppa, josta voit valikoida oman hääpukusi satojen pukujen valikoimista. Tarjoamme yksinoikeudella useiden valmistajien pukuja ja mittatilausmahdollisuus antaa sinulle mahdollisuuden muutella pukua toivomalla tavalla. Kivijalkakauppamme Tampereen sydämessä toivottaa sinut tervetulleeksi sovittelemaan kauden kauneimpia hääpukuja. Voit varata sovitusaikasi verkossa timma.fi/lavem tai soittamalla p. 050 4727165 Verkkokauppamme www.lavem.fi mahdollistaa pukujen ostamisen turvallisesti omassa kotiympäristössä.

Olemme valikoineet henkilökohtaisesti parhaat mahdolliset hääpukeutumisen helmet. Kaikki hääpukumallistot ovat täysin uusia Suomen markkinoilla! Haluamme kauniin hääpukeutumisen olevan mahdollista jokaiselle morsiamelle ja olemme hinnoitelleet valikoimamme maltillisesti sopimaan joka kukkarolle.

Laatua, laajat valikoimat, nopeat toimitusajat, mittatilausmahdollisuus, hintatietoisuus ja hääalan ammattilaisista koostuva ystävällinen asiakaspalvelu.

Lavem hääpukujen verkkokauppa tarjoaa satojen pukujen valikoiman. Tilaamisen helppous, ammattitaitoinen asiakaspalvelu tekee puvun tilaamisesta miellyttävän kokemuksen. Verkkokaupalla on tukeva jalansija kotimaisten hääpukumarkkinoiden ytimestä. Kaikissa toiveissasi voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, me autamme mielellämme!