Långvikin kylpylähotelli

Tyylikkäät häät meren ja luonnon äärellä.

Kuva Kai Kuusisto

Kauniit tilat ja monipuoliset menuvaihtoehdot luovat upeat puitteet juhlaanne. Vihkiminen, juhlaruokailu, ohjelma, jatkot ja tyylikäs hotellimajoitus. Ikimuistoinen päivä Långvikin luontomiljöössä.

Helsingin alue

Juhlatilat ja catering

Ryokan Oy / Långvik Congress Wellness Hotel

Tanskarlantie 9
02420 Kirkkonummi

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Långvik on uniikki ja yksityinen kylpylähotelli, joka tarjoaa kauniit puitteet jokaiseen vuodenaikaan. Tyylikkäistä tilavaihtoehdoista löydät sopivan monenkokoisiin ja -tyylisiin hääjuhliin aina perhepiirin illallisesta 250 henkilön juhlaan. Voitte vuokrata myös koko hotellin yksityiskäyttöön. Osaan tiloistamme saa esiintymis- ja tanssilavan. Keittiömme huolella suunnittelemat juhlamenut valmistetaan paikan päällä herkullisista, laadukkaista ja puhtaista raaka-aineista. Wellness-kylpylän ja spa-hoitolan palvelut mahdollistavat hemmotteluhetket juhlan lomaan. Lisäksi yhteistyökumppanimme loihtivat maistuvat konditoriatuotteet ja kauniit kukka-asetelmat, kuljettavat teidät helikopterilla sekä suunnittelevat kanssanne juhlateemat, ohjelmanumerot ja ilotulitukset. Hotellissamme on 96 skandinaaviseen tyyliin sisustettua hotellihuonetta. Hääpari voi viettää hääyönsä Långvikin saunallisessa sviitissä.

Missä?

Kirkkonummella, vain puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja Helsinki-Vantaan lentokentältä. Meille pääset perille myös vesiteitse tai vaikkapa helikopterilla.

Mikä on parasta?

Upeat puitteet valloittavassa metsämiljöössä merenrannalla. Puhdas huolella valmistettu ruoka ja tunnetusti hyvä palvelu koko matkan ajan aina suunnittelusta juhlapäivän päättymiseen asti. Halutessanne voitte kauttamme ilmastokompensoida sekä aterian että tilojen hiilidioksidipäästöt.

Meidän tyyli

Elegantti, skandinaavinen, merellinen ja vastuullinen.