Lääkärikeskus Finnestetiikka

Hyvän mielen klinikka

Kuva Sonja Tammentie

Lääkärikeskus Finnestetiikka on esteettinen lääkäriasema Tampereen keskustassa. Palveluvalikoimaamme kuuluvat esteettiset injektiohoidot, hampaiden valkaisut, Plasma Pen -toimenpiteet, kemialliset kuorinnat, Ionithermie-hoidot sekä HydraFacial-kasvohoidot. Olet lämpimästi tervetullut keskustelemaan kanssamme kauneuteen ja hyvinvointiin liittyvistä asioista!

Tampereen alue

Kauneus ja kampaukset

Lääkärikeskus Estetic Tampere Oy

Hämeenkatu 19 (4. kerros)
33200 Tampere

Kysymykset & vastaukset

Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisen kattauksen esteettisiä pientoimenpiteitä ja kauneushoitoja. Palveluvalikoimaamme kuuluvat mm. Botox- ja täyteainehoidot, skinbooster-hoidot, Plasma Pen -toimenpiteet, miedot ja keskivahvat kemialliset kuorinnat, Ionithermie-hoidot sekä tehokkaat HydraFacial-kasvohoidot. Myös vartalonmuokkaus onnistuu: saman katon alta löytyvät niin PT-palvelut kuin vartalon täyteainehoidotkin.

Finnestetiikka sijaitsee Tampereen keskustassa, Kauppahallin ja Sokoksen vieressä. Rautatieasemalta meille kävelee kymmenessä minuutissa. Pian meille pääsee myös Tampereen Ratikalla.

Kysy lisää puhelimitse, 010 3389 555. Voit jättää meille myös yhteydenottopyynnön, info@finnestetiikka.fi. Verkkoajanvarauksemme palvelee ympäri vuorokauden osoitteessa finnestetiikka.fi/ajanvaraus/.

Finnestetiikka tarjoaa sinulle turvallisia ja tehokkaita toimenpiteitä sekä luonnollisia lopputuloksia. Ole paras versio omasta itsestäsi!

ylellinen, suomalainen, eettinen, ammatillinen, lämminhenkinen

Finnestetiikan hymypaketti auttaa sinua loistamaan hääkuvissasi!