Koskenranta

Koskenranta tarjoaa uniikin miljöön ja maiseman Helsingin Vanhankaupunginkoskella. Koskenrannassa entisen vesivirtauslaboratorion hallissa on persoonallinen tilausravintola, joka tarjoaa mitä mainioimmat puitteet hääjuhlalle.

Industrial-henkisessä tilausravintolassa on asiakaspaikkoja 150 henkilölle. Wirtaamon 1000 neliötä tarjoaa mahdollisuuden myös suuremmalle seurueelle, lisää juhlatilaa saadaan tarvittaessa laajentamalla tilausravintolaa koko Wirtaamon alueelle. Wirtaamon tilausravintolasta löytyy tarvittaessa esiintymislava ja tarvittava ääni- ja valotekniikka. Tilausravintolasta pääsee myös terassille nauttimaan kosken pauhusta.

Koskenrannan ammattilaiset ovat apuna tärkeän päivänne ruoka- ja juomatarjoilun toteutuksessa. Hääpari voi keskittyä muihin päivän tärkeisiin järjestelyihin ja nauttia juhlapäivän häähumusta täysin siemauksin. Valikoimissamme on upeita menukokonaisuuksia buffet-pöytään katettuna ja juhlapäivällisen kruunaa oman kondiittorimme loihtima hääkakku. Autamme mielellämme myös viinien valinnassa päivälliselle ja tilausravintolan baari palvelee juhlavieraita muissa juomatoiveissa.

Koskenrannassa on anniskeluoikeudet.

Helsingin alue

Juhlatilat ja catering

Koskenranta

Katariina Saksilaisen katu 9
00560 HELSINKI