Kokkikoulu Espa

Eksklusiivisia ruoanlaittoelämyksiä

Kuva Harri Hinkka

VIETÄ IKIMUISTOISET POLTTARIT ESPALLA! Takaamme hulppeat tilat, korkealaatuiset raaka-aineet, ammattitaitoisen henkilökunnan ja rennon ilmapiirin. Polttaripaketti sisältää 3 ruokalajin kokkikoulun ja 2 drinkin drinkkikoulun. Paketti on räätälöitävissä tulevan morsiamen tai sulhasen tyyliseksi mieltymysten mukaan. Halutessanne tähän voi yhdistää viini, samppanja, olut tai viski tastingin. Tilaisuuden ajan teillä on yksityiskäytössänne kattohuoneisto cocktailbaareineen Pohjoisespalla, Helsingin Kauppatorin laidalla.

Helsingin alue

Polttarit

KV-Restaurants Oy

Pohjoisesplanadi 21, 4krs.
00100 HELSINKI

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Tarjoamme korkealaatuisia ruoanlaitto- ja ravintolaelämyksiä. Konseptimme perustuu teemoitettuihin ruoanlaittokursseihin sekä korkealaatuiseen ravintolaelämykseen, jossa asiakkaat itse valmistavat ruoan keittiömestareiden opastuksella.

Missä?

Tilamme sijaitsevat Helsingin keskustassa Pohjoisesplanadilla, Kauppatorin laidalla. Tiloihimme mahtuu 8-50 henkilöä kokkaamaan ja nauttimaan illallista. Tilat koostuvat 20 ja 30 henkilön kabineteista sekä isosta yhteisestä tilasta.

Mikä on parasta?

Rento tunnelma, korkealaatuiset raaka-aineet ja asiantunteva henkilökunta mahdollistavat ainutlaatuisen ruoanlaittoelämyksen.

Meidän tyyli

korkealaatuinen, eksklusiivinen, rento, iloinen, elämyksellinen

Palkinnot

Ravintoloitsijamme Kristian Vuojärven joukkue ja yksilökilpailujen saavutuksia vuosien varrelta: Suomen kokkimaajoukkueen johtaja. 2018 Global Chef Challenge, MM- hopea. 2017 Nordic Chef Challenge, kulta. 2013-2016 Suomen kokkimaajoukkueen kapteeni. 2016 Culinary Olympics, hopea.