Kätkö Koru

Löydä unelmasormuksesi Kätköstä

Kätköstä löydät uniikit vihkisormukset, jotka valmistamme perinteisin menetelmin käsityönä pajallamme Helsingin Alppiharjussa. Käytämme koruissamme ainoana Suomessa Reilun kaupan sertifioimaa kultaa.

Helsingin alue

Vihkisormukset ja korut

Kätkö Koru

Aleksis Kiven katu 38
00510 Helsinki

Kysymykset & vastaukset

Teemme Kätkössä perinteisin kultasepän menetelmin, alusta alkaen käsityönä persoonallisia vihkisormuksia ja muita koruja. Omien malliemme lisäksi suunnittelemme toiveiden mukaan uniikkeja sormuksia ja muita koruja. Käytämme Reilun kaupan sertifioimien pienkaivosten tuottamaa kelta-, valko- ja punakultaa ainoana Suomessa. Jalokivissä suosimme kierrättettyjä vintage timantteja sekä kotimaisia jalokiviä mahdollisuuksien mukaan. Teemme koruja myös asiakkaan omista kultamateriaaleista sekä haluttaessa kierrätetystä kullasta.

Kätkön paja ja puoti sijaitsee Helsingin Alppiharjussa, jonne on hyvät liikenneyhteydet eri puolilta Helsinkiä. Aleksis Kiven kadulla puotimme läheisyydessä on yleensä hyvin parkkipaikkoja arkipäivisinkin. Olemme avoinna keskiviikosta perjantaihin klo 12.00 - 18.00 ja lauantaisin klo 11.00 - 15.00.

Kätkölle voi laittaa viestiä sähköpostilla, fb- tai instaviestillä tai soittaa Hannalle puh 040 7274747. Puodille voi tulla aukioloaikojen puitteissa ja on myös mahdollista varata suunnitteluaikaa aukioloaikojen ulkopuolelle.

Valmistamme Kätkössä jokaisen sormuksen yksi kerrallaan tilausten mukaan, alusta alkaen käsityönä. Kuuntelemme asiakkaan toiveita herkällä korvalla ja varmistamme että sormuksestasi tulee juuri sellainen kuin toivoit. Vaikka et alkuun olisikaan varma millaisen sormuksen haluat, uskomme että yhdessä löydämme parhaan ratkaisun ja jopa ylitämme toiveesi.

Kätkö on helposti lähestyttävä, iloinen, luonnollinen, mielikuvitusrikas ja uniikki.

Metsän tytär sormus oli Suomen kaunein sormus finalisti 2016 ja olimme kolmen parhaan joukossa Best gifts from Finland kilpailussa samana vuonna.