Kaupungintalon juhlapalvelu

Kuva AJJohansson

Helsingin paraatipaikalla tuomiokirkkoa vastapäätä voit toteuttaa unelmiesi häät kaupungintalon ravintolassa. Tunnelmallinen jugendlinna Villa Jyränkö on perinteisesti romanttinen vaihtoehto.

Helsingin alue

Juhlatilat ja catering

Palmia Oy

Sofiankatu 1-3
00170 Helsinki

Kysymykset & vastaukset

Kaupungintalon ravintola Helsingin paraatipaikalla - max. 250 hengelle. Ravintolassamme on hyvin tilaa tilaisuuksien ohjelmanumeroille ja meillä on käytössä modernit esiintymislaitteistot. Sopii juhliin ympäri vuoden. Kesällä käytössä myös viihtyistä sisäpihan terassi. Villa Jyränkö Töölönlahdella - Kaksikerroksinen jugendhuvila on tunnelmallinen paikka viettää häitä ympäri vuoden. Alakerran isompiin juhlasaleihin mahtuu n. 65 vierasta istuvaan tilaisuuteen. Lisäksi käytössä on yläkerta, jossa on tilaa tanssille ja muulle ohjelmalle. Herkulliset tarjoilut loihdimme Kaupungintalon juhlapalveluiden kautta ja henkilökuntamme pitää huolta koko tilaisuuden järjestelyistä. Tilaan saa tuoda omat juhlajuomat.

Kaupungintalon ravintola sijaitsee presidentinlinnan ja kauppatorin läheisyydessä Torikortteleissa. Esimerkiksi Helsingin tuomiokirkossa vihittävät parit voivat vieraineen kävellä helposti juhlapaikalle vain korttelin päähän kirkosta. Villa Jyränkö sijaitsee idyllisellä puutarha-alueella, aivan Talvipuutarhan takana, lähellä Töölönlahtea.

Lähetä tarjouspyyntö catering.kaupungintalo@palmia.fi tai soita meille 050 534 9205 . Kotisivujemme kautta voit lähettää kyselyn myös tarjouspyyntölomakkeella.

Uniikit tilat Helsingin upeimmilla paikoilla. Yksityistilaisuuksien järjestelyistä vastaa sama ammattitaitoinen henkilökuntamme, joka vastaa esimerkiksi myös kuninkaallisten vieraiden tarjoiluista kaupungintalolla. Samalla intohimolla henkilökuntamme hoitaa jokaisen tilaisuuden ja haluamme olla mukana luomassa vieraille unohtumattomia juhlia.

Kohtaamme - Olemme aidosti läsnä. Palvelemme - Ystävällisesti ja luotettavasti. Kehitymme - Olemme ennakkoluulottomia. Luotettava kumppani.

Voit myös tilata herkulliset catering-palvelut meiltä omiin tiloihisi!