Kaupungintalon juhlapalvelu

Kuva AJJohansson

Helsingin paraatipaikalla tuomiokirkkoa vastapäätä voit toteuttaa unelmiesi häät kaupungintalon ravintolassa. Voit myös tilata kaikenkattavat ja herkulliset tarjoilut juhlapalvelusta omaan kohteeseen.

Helsingin alue

Juhlatilat ja catering

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Kaupungintalon ravintola Helsingin paraatipaikalla - max. 250 hengelle. Ravintolassamme on hyvin tilaa tilaisuuksien ohjelmanumeroille ja meillä on käytössä modernit esiintymislaitteistot. Sopii juhliin ympäri vuoden. Kesällä käytössä myös viihtyistä sisäpihan terassi. Juhlapalvelustamme voit tilata herkulliset cateringtarjoilut ja upeat erikosikakut juhliisi. Valitse valmiista valikoimastamme tai räätälöidään omaan makuun.

Missä?

Kaupungintalon ravintola sijaitsee presidentinlinnan ja kauppatorin läheisyydessä Torikortteleissa. Esimerkiksi Helsingin tuomiokirkossa vihittävät parit voivat vieraineen kävellä helposti juhlapaikalle vain korttelin päähän kirkosta.

Mikä on parasta?

Uniikki tila Helsingin ytimessä. Yksityistilaisuuksien järjestelyistä vastaa sama ammattitaitoinen henkilökuntamme, joka vastaa esimerkiksi myös kuninkaallisten vieraiden tarjoiluista kaupungintalolla. Samalla intohimolla henkilökuntamme hoitaa jokaisen tilaisuuden ja haluamme olla mukana luomassa vieraille unohtumattomia juhlia.

Meidän tyyli

Kohtaamme - Olemme aidosti läsnä. Palvelemme - Ystävällisesti ja luotettavasti. Kehitymme - Olemme ennakkoluulottomia. Luotettava kumppani.

Vinkki!

Voit myös tilata herkulliset catering-palvelut meiltä omiin tiloihisi!