Kakkuhelmi

A Party without cake is just a meeting

Kakkuhelmi Oy toteuttaa Rakkaudella ja suurella sydämellä asiakkaiden kakut ja tuotteet. Kakkuhelmi on erikoistunut hää- ja fantasiakakkuihin. Unelmiesi Hääkakku juuri Teidän toiveidenne mukaisesti!

Helsingin alue

Hääkakut ja herkut

Kakkuhelmi Oy

Nilsiänkatu 10 B
00510 HELSINKI

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Valmistamme ympärivuoden tilauksesta asiakkaiden toiveista kakkuja. Toteutamme mielellämme niin pienet kuin suuremmatkin tarjottavat. Kakut, voileipäkakut, leivokset, kuppikakut, kakkutikkarit, donitsi, marengista monia erilaisia herkkuja, suolaiset quiche piiraat, uunijuustokakku jne jne. Kaikkea mahdollista konditoria puolen tarjottavia ja tuotteita!

Missä?

Toimimme Helsingissä, mutta koko Pk-seutu on ollut palvelualueenamme yli 10 vuoden ajan. Toimitamme tuotteita pidemmällekin. Pisin häätarjoilumme on ollut Levillä.

Mikä on parasta?

Olemme Helsingin ensimmäinen konditoria joka erikoistui pelkästään fantasia- ja hääkakkujen valmistamiseen. Kehityskaari ensimmäisistä tuotteista on pysynyt ajan hengessä ja tyylin harjalla.

Meidän tyyli

Ystävällinen, kohtelias, täsmällinen, kuunteleva sekä luotettava

Palkinnot

1./Paras hääkakku Häämessuilla (Wanhasatama) 1./Paras Hääkakku Kouvolan Häämessuilla 1./Paras Diivani lehden kakkukilpailussa