Ilmi Beauty

Ihanat ripsienpidennykset kruunaamaan hääilme

Ripsienpidennykset ovat häämeikkiin piste i:n päälle. Ne saavat katseesi loistamaan eivätkä leviä tai irtoa yhtäkkiä tärkeänä päivänäsi.

Helsingin alue

Kauneus ja kampaukset

Ilmi Beauty

Arkadiankatu 19
00100 Helsinki

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Teemme laadukkaita ripsienpidennyksiä ammattitaidolla. Valikoimaamme kuuluvat tavalliset pitkäkestoiset volyymipidennykset neljässä eri tyylissä: luonnolliset, tuuheat, rikotut wispy sekä kissamaiset. Näiden lisäksi teemme noin neljä päivää kestäviä viikonloppuripsiä.

Missä?

Ripsienpidennykset tehdään pääsääntöisesti salongissamme Helsingin keskustassa. Erikseen sovittaessa voimme tulla myös muualle pk-seudulla.

Mikä on parasta?

Kehittämämme viikonloppupidennykset sopivat täydellisesti sinulle, joka haluat ripsienpidennykset nimenomaan hääjuhlaasi varten. Ne eivät vaadi ylläpitoa samoin kuin perinteiset ripsienpidennykset ja ovat huomattavasti nopeammat ja edullisemmat laittaa. Siitä huolimatta saat tärkeään päivääsi ripsienpidennysten ihanan ulkonäön sekä kestävien ominaisuuksien edut. Toisin kuin ripsiväri- tai irtoripset, ripsienpidennykset kestävät vettä sekä kyyneleitä - lisäksi ne ovat sinulla yötä päivää eli hääpäivän lisäksi myös hääyönäsi.

Vinkki!

Ripsienpidennykset voi ja kannattaa tulla ottamaan jo pari päivää ennen häitä - näin tärkeänä päivänä säästyy aikaa muulle laittautumiselle!