Helin Matkat, Jyväskylä

Leimoja sydämeen

Kuva Beachcomber Hotels, Mauritius

Helin Matkat on erikoistunut laadukkaisiin ja yksilöllisesti suunniteltuihin hää- ja juhlamatkoihin kaikkialle maailmaan. Toimistomme sijaitsevat Jyväskylässä ja Helsingissä.

Jyväskylän alue

Häämatka

Helin Matkatoimisto Oy

Yliopistonkatu 34
40100 Jyväskylä

Kysymykset & vastaukset

Haluattepa sitten häämatkallanne ylelliseen piilopaikkaan rannalla, viidakkoseikkailulle, kaupunkilomalle tai mihin vain, me räätälöimme teille unelmien häämatkan. Ota yhteyttä ja kerro matkahaaveistanne - suunnitellaan yhdessä juuri teidän näköinen unelmien häämatka.

Helin Matkoilla on toimistot Helsingissä ja Jyväskylässä, mutta voit asioida puhelimitse ja sähköpostitse mistä päin tahansa.

Voit lähestyä meitä esimerkiksi täyttämällä nettisivuiltamme löytyvän tarjouspyyntölomakkeen. Tai katso sivuiltamme unelmakonsulttiemme yhteystiedot ja ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Voit myös sopia henkilökohtaisen tapaamisen toimistollemme, joko Jyväskylään tai Helsinkiin.

Häämatka on piste i:n päällä onnistuneen hääjuhlan jälkeen, joten sen suunnitteluun kannattaa paneutua ajoissa. Helin Matkat on jo vuosikymmenien ajan toteuttanut hääparien unelmamatkoja. Ammattitaitoinen henkilökuntamme käyttää hyväksi laajaa kohdetuntemustaan sekä maailmanlaajuista kontakti- ja yhteistyöverkostoa matkoja räätälöidessään.