Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hanna K Design & Jewellery

Yksinkertaisesti Kaunista - Juuri Sinulle

Korut kertovat tarinaa, menneestä ja tulevasta, voimasta ja tahdosta, Sinusta ja hänestä. Vihki- ja kihlasormukset, uniikit korulahjat ja juhlakorut toteutuvat Sinulle omalla ateljeellani. Tervetuloa!

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Pääasiassa toimeeni kuuluvat korujen suunnittelu ja valmistus tilaustöinä. Vuosien vieriessä olen erikoistunut uniikkeihin tilaustöihin, erityisesti kihla- ja vihkisormuksiin. Ateljeella syntyvät myös tärkeiden, vanhojen korujen korjaus- ja muutostyöt, sekä omien pienmallistojeni toteutus, perinteisenä kultasepäntyönä.

Missä?

Toimin Kuopiossa ateljeellani, keskustan ytimessä, omassa persoonallisessa kivijalkaliikkeessäni. Olen pääasiassa paikalla arkisin klo 9-16, ajan varaamalla varmistat tavoitettavuuden. Paikkakunta ei rajoita palveluitani, asiakkaitani on ympäri Suomea ja koko maailmaa. Tilaustyöt ja muut korutoiveet toteutuvat hienosti myös etänä.

Mikä on parasta?

Olen kultasepäntaitojen lisäksi erinomainen muotoilija. Korujen suunnittelussa olen elementissäni, löydän loputtomasti vaihtoehtoja ja ideoita, joista pääset valitsemaan juuri sinulle oikeaa vaihtoehtoa. Lisäksi valmistan korut aina laadukkaista materiaaleista, eettisistä ja vastuullisista lähteistä hankittuna. Erikoisuutena mm. kotimaiset raakatimantit Kaavilta, Pohjois-Savosta.

Meidän tyyli

Tyyliäni on kuvailtu mm. sanoilla luonnon inspiroima, ihanan rouhea, eteerisen pitsimäinen, häkellyttävän selkeälinjainen ja ehkä paras: eeppinen. Tämä kertookin aika hyvin sen, että olen monipuolinen suunnittelutyössäni!

Palkinnot

2020: Aqua, Ambra, Aquila -kansainvälisen korusuunnittelukilpailun finalisti. 2016: Häät ja Juhlat -lehden Timanttijahti-kilpailun 2. palkinto. 2015: Ehdokkaana Vuoden Hääyritykseksi kategoriassa KORUT & SORMUKSET. 2014: Vuoden Kaunein Sormus-kilpailun finalisti, sormuksella Kallio.

Vinkki!

Älä mieti, minkälainen vihkisormuksen kuuluisi olla. Kihla- ja vihkisormus on juuri sinun sormuksesi. Sille ei ole asetettu mitään valtakunnallisia tai universaaleja kriteereitä, miltä sen tulisi näyttää, mitä sen tulisi sisältää tai kuvastaa. Mieti ainoastaan, minkälaisen sormuksen juuri sinä tahdot. Sen tarkoitus on kulkea mukanasi loppuelämän.