HandsOn-Krunikka - Rentouttavat hieronnat

Rentoutusta hääkiireiden keskelle tai häälahjaksi

Intialaisessa päähieronnassa käsitellään yläselkä, hartiat, niska, pää ja kasvot, jolloin jännitykset näiltä alueilta vähentyvät. Suklaahieronta rentouttaa, pehmentää, rauhoittaa, vahvistaa, kiinteyttää ja elvyttää ihoa samalla kun se lievittää uupumusta ja stressiä. Hoito edistää myös unensaantia. Aromaattinen öljyhieronta kuorii ihoa ja rentouttaa kehon. Myös klassinen hieronta rentouttaa stressistä.

Helsingin alue

Kauneus ja kampaukset

Kysymykset & vastaukset

Intialaisessa päähierossa käsitellään yläselkä, hartiat, niska, pää ja kasvot, jolloin jännitykset näiltä usein stressiä omaavilta alueilta vähentyvät. Suomeen hoito on tuotu viitisentoista vuotta sitten, ja siitä on nopeasti tullut täällä varsin suosittu. Intiassa päähieronnan taito on kulkenut perimätietona perheissä sukupolvelta toiselle. Suomessa intialaista päähierontaa pidetään rentoutushoitona, mitä se parhaimmillaan onkin. Aasiassa hoidolla tiedetään kuitenkin olevan myös selvä terveysvaikutus. Intialainen päähieronta lievittää jännitystä ja stressiä sekä parantaa verenkiertoa, jolloin myös lihaskivut vähenevät. Se myös tasapainottaa aivojen eri osien välisiä yhteyksiä. Vaikutus tuntuu usein rentouttavana. Parhaimmillaan hoito vaikuttaa myös mieleen eheyttävästi. Hoidon jälkeen olo on yleensä hyvin levollinen ja rentoutunut. 30min 37€, 45 min 47€. Suklaahieronta ja Aromaattinen öljyhieronta ovat rentouttavia hoitoja, jotka pehmentävät, rauhoittavat, vahvistavat, kiinteyttävät ja elvyttävät ihoa samalla lievittäen uupumusta, väsymystä, masennusta ja stressiä. Hoito edistää myös unensaantia. Hoidossa käytetään 100 % suklaamassaa, jonka rauhoittavat ainesosat läpäisevät ihon ja nostavat elimistön serotoniini- ja endorfiinitasoa aikaansaaden rauhallisuuden ja hyvän olon tunteen. Lämmin suklaaöljy ja stimuloivat liikkeet tuottavat ainutlaatuisen kokemuksen. Suklaahieronnassa lihaksia käsitellään pehmein, liukuvin ottein ja se sopii jokaiselle rentouttavaksi arjen katkaisijaksi. Aromaattisessa hieronnassa käytettävä luomuyrttiöljy kuorii ihon tehokkaasti, minkä jälkeen hoitava öljy imeytyy ihoon lempeillä hierontaliikkeillä tehden siitä sileän ja pehmeän. Aromaattiset öljyt vaikuttavat ulkoisesti ja sisäisesti. 60min 65€, 90min 85€. Klassisella hieronnalla pyritään rentouttamaan stressistä, staattisista työskentelyasennoista jännittyneitä lihaksia, tai lievittämään lihasarkuutta esimerkiksi fyysisen suorituksen jälkeen. Hieronnassa kehon lisäksi rentoutuu myös mieli. 60min 50€, 90min 75€.

Hieronnan saa viihtyisissä tiloissamme Liisankatu 8 A, Helsinki. Kannettava matkahoitopöytä mahdollistaa hoidon saamisen myös muualla ja liikun halutessanne lähiseudulla.

Varaa nettisivujemme kautta tai lähetä viestiä!

Suklaahieronta tai muu rentouttava hieronta voidaan tehdä myös polttareiden ohjelmanumerona ja miniversiona muulle polttariryhmälle. Kysy tarjous!

HandsOn-Krunikka

Liisankatu 8A
00170 Helsinki

0503622980