handmade-paper-flowers

Hääkukkia, jotka ovat upeita ja ikuisia

Taitavasti käsintehdyt ja kestävät kukat kauniisiin häihisi. Kukkakimput, seppeleet tai koristeet ja paljon muuta, joka kestää ikuisesti.

Helsingin alue

Hääkukat

Kysymykset & vastaukset

Käsintehdyt, luonnollisen näköiset tyylikkäät paperikukat, jotka on valmistettu hienoimmista kreppipapereista. Voit tilata räätälöityjä morsiuskimppuja, kukkakruunuja, hiuskoristeita, sulhasen rintakukkia tai koristeita.  Korkealaatuiset paperikukat ovat kestäviä ja ajattomia, ne voidaan säilyttää ikimuistoisina lahjoina tai muistoina.

Työskentelen Helsingissä, mutta voin toimittaa ympäri Suomea

Message via Instagram @mysunshinespace Facebook: @mysunshinespace Sähköposti: sukhiraghunath@gmail.com Puh: 045 2254195

Valmistan suosikkikukistasi hääkimpun, kukkakruunun, kukkakoristeen tai napinläpikukan.  Lopputulos on luonnollisen näköinen, valmistettu hääpukuun ja teemaan sopivaksi. Värimaailma voi olla värikäs, romanttinen, hillitty, boho tai mikä vaan mikä sinua miellyttää.

Ainutlaatuiset, käsintehdyt, kestävät, upeat kukkakoriset tai lahjat.

Voitti sponsorointipaikan kansainvälisessä paperikukkakauppiasohjelmassa kesäkuussa 2020. Lue työni Ihana Lehdestä - Tammikuu 2021

Paperikukkakoristeet ovat herkkiä kosteudelle, joten ne sopivat loistavasti sisätiloihin. Koska valmistan nämä käsityönä, otathan yhteyttä nopeasti (vähintään 2 kuukautta etukäteen), jotta meillä on sopivasti aikaa suunnitella, luoda ja mukauttaa kukkiasi. Hinta voi vaihdella kukan tilavuuden ja tyypin mukaan.