Handmade Wedding Flowers

Hääkukat, jotka ovat upeita ja ikuisia

Erityisesti käsintehdyt paperikukat, jotka ovat täysin luonnon inspiroimia. Luomme kukkakimppuja, kukkakruunuja ja häätarvikkeita hienoimmista kreppipapereista, jotka kestävät ikuisesti.

Helsingin alue

Hääkukat

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Käsintehdyt, luonnollisen näköiset tyylikkäät paperikukat, jotka on valmistettu hienoimmista kreppipapereista. Voit tilata räätälöityjä morsiuskimppuja, kukkakruunuja, hiuskoristeita, sulhasen rintakukkia tai koristeita.  Korkealaatuiset paperikukat ovat kestäviä ja ajattomia, ne voidaan säilyttää ikimuistoisina lahjoina tai muistoina.

Missä?

Työskentelen Helsingissä, mutta voin toimittaa ympäri Suomea Based in Helsinki, can ship all over Finland.

Mikä on parasta?

Valmistan hääkimppuja, kukkakruunuja, hääsisustus tai sulhasen boutonniereja. Jokainen kukka on huolella käsintehty ja luonnollisen näköinen, tehty hääpukuun ja teemaan sopivaksi. Voit valita suosikkikukkasi tai -kasvisi, ja luon ne mielelläni mihin tahansa tyyliin - värikkäisiin, romanttisiin, hillittyihin, boho- tai mihin tahansa.

Meidän tyyli

Ainutlaatuisia, käsintehtyjä, ajattomia, upeita hääkukkia tai -lahjoja. Unique, handmade, timeless, gorgeous wedding flowers, wedding decor or special memorable gifts.

Palkinnot

Haastateltu ja esillä Nuppu Print Companyn vuosittaisessa erikoislehdessä Lue työni Ihana Lehdestä - Tammikuu 2021 Voitti sponsorointipaikan kansainvälisessä paperikukkakauppiasohjelmassa kesäkuussa 2020.

Vinkki!

Kuvittele, kuinka erityiseltä sinusta tuntuu, jos voisit pitää hääkimppusi aina mukanasi. Näiden luonnon inspiroimien paperikukkien avulla sinun ei tarvitse huolehtia vuodenajoista ja voit tehdä kukistasi ikimuistoisia tai lahjoittaa ne jollekulle erityiselle henkilölle. Koska nämä ovat käsintehtyjä, ota yhteyttä nopeasti (vähintään 1-3 kuukautta etukäteen), jotta meillä on tarpeeksi aikaa suunnitella, luoda kukkasi. Hinta vaihtelee tilavuuden ja kukkatyypin mukaan. Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille