Häätori.fi

Käytetyt hääpuvut ja -tarvikkeet

Kuva Häätori.fi

Häätori on käytettyjen hääasujen, -asusteiden ja -koristeiden kauppapaikka ja hääinspiraatiota tarjoava monipuolinen kohtaamispaikka.

Kaikkialla Suomessa

Hääpuvut, juhla-asut ja asusteet

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Häätori on suosittu kauppapaikka, jossa yksityishenkilöt voivat maksutta julkaista hääaiheisia osto- ja myynti-ilmoituksia. Palvelun kautta erityisesti käytetyt hääasut, -asusteet ja -koristeet löytävät helposti ostajan. Häätori on kauppapaikan ohella keskustelu- ja inspiroitumispaikka, johon lukeutuvat Häätorin blogi ja sosiaalisen median kanavat. Hääalan yrityksille Häätori tarjoaa mahdollisuuden mainostaa tuotteitaan ja palvelujaan.

Missä?

Häätori.fi-kauppapaikan löydät osoitteesta www.haatori.fi ja blogia pääset lukemaan osoitteessa https://blog.haatori.fi. Löydät meidät myös Facebookista ja muista sosiaalisen median kanavista!

Mikä on parasta?

Häätorissa vierailee kuukausittain jopa 20 000 kävijää. Kauppapaikan kautta myyt hääasut ja -tarvikkeet sujuvasti eteenpäin tai teet ekologisia hankintoja omiin juhliisi. Hääalan yrittäjänä tavoitat palvelun kautta suuren määrän potentiaalisia asiakkaita ja vahvistat brändiäsi.

Meidän tyyli

Ekologinen, rento, inspiroiva, innostava, monipuolinen

Vinkki!

Häiden huolellinen suunnittelu kannattaa! Hääbudjetti ja ympäristö kiittävät, kun häähankintoja tehdään harkiten ja ekologiset näkökohdat huomioiden. Hääsuunnittelussa auttaa vertaistuki, jota on näppärästi saatavilla Häätorin Facebook-ryhmissä.