Elisa Penttilä designrusetit

Yksilölliset, kotimaiset designrusetit

Kuva Elisa Penttilä

ELISA PENTTILÄ -designrusetit valmistuvat käsityönä, myös omilla väreillä yksilöitynä. Rusetti on täydellinen asuste sulhaselle, ja miksei myös bestmanille ja isälle? Tutustu & kysy rohkeasti lisää!

Kaikkialla Suomessa

Miesten juhlapukeutuminen

Kysymykset & vastaukset

ELISA PENTTILÄ -designrusetit valmistuvat kotimaisena käsityönä kankaasta lähtien. Teen rusettien kankaat itse kangaspuissa, joten mahdollisuudet esimerkiksi värien suhteen ovat liki rajattomat! Myös rusetin muoto ja koko on sovittavissa joustavasti silloin, kun kyseessä on yksilöity tilaustyö. Otan tilaustöitä vastaan läpi vuoden, ja mitä aikaisemmin olet liikkeellä, sitä varmemmin tilaustyö onnistuu.

Teen tuotteeni Helsingissä, mutta postitan kaikkialle Suomeen ja pyynnöstä ulkomaillekin.

Käy ensin tutustumassa tämänhetkiseen rusettivalikoimaan nettisivuillani. Jos haluaisit esimerkiksi värivariaation valmiin valikoiman tuotteista tai kenties ihan omannäköisesi rusetin, ota rohkeasti yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai info@elisapenttila.fi! Voit ottaa yhteyttä myös Facebookissa tai Instagramissa. Luodaan yhdessä sinulle yksilöllinen look juhlapäivääsi varten!

Tarjoan sinulle täysin oman näköisesi rusetin juhlapäivääsi: voit valita rusetille mieleisesi muodon, koon ja värin. Tästä ei yksilöity palvelu parane! Ja tehtäisiinkö samalla rusetit myös bestmanille ja isälle? Yksilöityjä rusetteja voidaan tehdä samalla yksi tai useampi—sinä päätät!

moderni, pelkistetty, kaunis, huoliteltu, uniikki