Elisa Penttilä asusteet

Uniikit, kotimaiset asusteet ja designrusetit

Kuva Elisa Penttilä

ELISA PENTTILÄ - uniikkeja kotimaisia tekstiileitä morsiamille ja sulhasille. Designrusetit valmistuvat käsityönä, myös omilla väreillä yksilöitynä. Tutustu & kysy rohkeasti lisää!

Kaikkialla Suomessa

Miesten juhlapukeutuminen

Kysymykset & vastaukset

ELISA PENTTILÄ -tekstiilit valmistuvat käsityönä Helsingissä. Tuotteiden suunnittelussa minulle tärkeitä asioita ovat kotimaisuus, ekologisuus ja luonnonmateriaalit, sekä huolellinen valmistus. Designrusettini valmistuvat käsityönä kankaasta lähtien: teen rusettien kankaat itse kangaspuissa studiollani, joten mahdollisuudet esimerkiksi värien suhteen ovat liki rajattomat! Myös rusetin muoto ja koko on sovittavissa joustavasti silloin, kun kyseessä on yksilöity tilaustyö. Nokkos-puuvillakankaasta tehdyt shaalit ompelen niin ikään studiollani, ja niiden kangas on kudottu teollisesti Suomessa. Myös shaalien pituus ja leveus on yksilöitävissä asiakkaan toiveiden mukaan! Otan tilaustöitä vastaan läpi vuoden, ja mitä aikaisemmin olet liikkeellä, sitä varmemmin tilaustyö onnistuu.

Teen tuotteeni Helsingissä, mutta postitan kaikkialle Suomeen ja pyynnöstä ulkomaillekin.

Käy ensin tutustumassa tämänhetkiseen tuotevalikoimaan nettisivuillani https://elisapenttila.fi/kauppa. Valmis valikoima antaa osviittaa siitä, millaisia malleja voidaan käyttää yksilöidyn tuotteen pohjana. Ja tottakai valmiit tuotteet ovat heti ostettavissa, mikäli ne miellyttävät silmää. Jos haluat tietää lisää, ota rohkeasti yhteyttä joko nettisivujen yhteydenottolomakkeella, 044 9494 981 tai info@elisapenttila.fi! Voit ottaa yhteyttä myös Facebookissa tai Instagramissa. Yhteydenotto ei ole tilaukseen sitova ja vastaan mielelläni kysymyksiin. Luodaan yhdessä sinulle yksilöllinen look juhlapäivääsi varten!

Yksilöityä rusettia tehdessä tarjoan sinulle oman näköisesi rusetin juhlapäivääsi: voit valita rusetille mieleisesi muodon, koon ja värin. Tästä ei yksilöity palvelu parane! Ja tehtäisiinkö samalla rusetit myös bestmanille ja isälle? Yksilöityjä rusetteja voidaan tehdä samalla yksi tai useampi—sinä päätät!

moderni, pelkistetty, kaunis, huoliteltu, uniikki