Ekberg Catering

Ekberg on Helsingissä vuonna 1852 Fredrik Edvard Ekbergin perustama yritys, joka on edelleen Ekbergin perheen omistuksessa.

Oli kyseessä juhlat pienelle tai isolle porukalle, rennosti tai juhlavasti – me teemme jokaisesta tilaisuudesta erityisen.

Ensiluokkaiset tuotteet ja asiakaslähtöisyys ovat meille sydämen asia. Käytämme vain parhaita raaka-aineita ja herkulliset tuotteet ovatkin todellisen käsityötaidon tulosta. Oli kyseessä pelkkä hääkakku, ruokatarjoilu tai koko tilaisuuden suunnittelu ja toteutus – ystävällinen ja osaava henkilökuntamme auttaa mielellään. 

Laadimme ruokalistoja myös toiveidenne mukaisesti. Näyttävät ja herkulliset hääkakut on mahdollista suunnitella yhdessä konditoriapäällikön kanssa – onhan tämä yksi tärkeän päivän kohokohdista.

Järjestämme tilaisuuksia niin omassa tyylikkäässä Ekberg Extra –juhlatilassamme kuin teidän valitsemassa paikassa. Juhlatilamme sijaitsee Bulevardi 9:n toisessa kerroksessa, se on valoisa ja avara sekä tilaan mahtuu noin 60 henkilöä. Täyden palvelun toimintaamme sisältyy mm. henkilökunta, astiat ja teknisiä laitteita. Kauttamme voitte tilata myös kukkia tai muuta somistusta.

Helsingin alue

Juhlatilat ja catering