Eco Decor

Puusta käsintehtyjä sisustus- ja lahjaideoita

Uniikit puiset kakkukoristeet, nimikyltit, vieraskirjat jne.

Helsingin alue

Hääkutsut ja hääkoristeet

Eco Decor

Sienitie 9 B2
00760 Helsinki

Kysymykset & vastaukset

VIERAIDEN PAIKKAKYLTIT JA HÄIDEN PAPERITUOTTEET Tarjoamme uuden valikoiman, jossa on 5 valmista kortti tyyliä. Puiset vieraiden paikkakyltit ovat loistava apu juhlavieraille löytääkseen oikean paikkan. Vieraskirja omalla logolla, puinen kakkukoriste, kirjoitetut pöydän numerot maljakoihin kertoakseen pödyän numeron sekä eri kokoiset nimikyltit jotka sisustavat hääpäivääsi hääteeman mukaan. Kaikki on mahdollista leikata puusta, eri kokoisena, sekä värisenä.Kerro vain ideasi, niin me toteutamme sen- Lähetämme luonnokset ennen valmistamista. Valmistusaika 1-3 viikkoa.

Käytämme lähetysten toimittamiseen Suomen Postia. Halutessaan asiakas voi noutaa tilaamansa tuotteen Helsingistä Eco Decorin toimipaikasta.

Ole rohkea ja pyydä tarjous spostilla tai laita tilaus verkkokaupassamme. Varaa maksuton suunnitteluaika showroomillemme.

Suunnittellaan uniikit, toiveidesi mukaan puiset koristeet hääpäivälle: kakkukoristeet omalla nimellä, eri tyyliset kyltit, vieraskirjat, vieraiden paikkamerkit yms.Voimme valmistaa koristeet hääparin logon mukaan. Toteutamme mielellämme myös teidän ideanne-