Eco Decor Oy

Puusta käsintehtyjä sisustus-ja hääkoristeita

Meidän missiomme on yhdistää hääkoristeissa puu ja paperi kauniisti yhteen. Siksi kehitimme uuden hääpalvelun ja loimme hääpaketit. Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan työtilassamme Helsingissä!

Kaikkialla Suomessa

Hääkutsut ja hääkoristeet

Eco Decor Oy

Sienitie 9 B2
00760 Helsinki

Kysymykset & vastaukset

PAPERITUOTTEET, PUISET KORISTEET, HÄÄPAKETIT. Suunnittelemme ja valmistamme puiset paikkakyltit ja koristeet käyttäen kotimaista koivuvaneria. Valmistusaika 1-2 viikkoa! Hääpaperi valikoimamme on huolella suunniteltu ja jokaiseen tyyliin löytyy myös sarja yhteensopisiva paperituotteita. Paperituotteista löydät Save the Date kortit puisen kiekon kanssa, kutsut, menun, ohjelman, paikkakortit, pöytänumerot, kiitoskortit, istumapaikan vieraille ja paljon muuta.

Eco Decorin työpaja sijaitsee Helsingissä, jossa kaikki paperi- ja puiset tuotteet valmistetaan. Asiakas voi noutaa tilaamansa tuotteen Helsingin toimipisteeltä. Postitamme tilauksia kaikkialle Suomeen!

Lähetä tarjouspyyntö verkkokaupassa tai kerro meille toiveesi sähköpostilla. Suunnitellaan yhdessä kauniit hääkoristeet ja kattaustarvikkeet unohtumattomiin juhlahetkiin ja teidän elämänne tärkein päivä onnistuu ehdottomasti!

Kokenut hääkoristeiden suunnittelija -yksilöllinen suunnittelu asiakkaan toiveiden mukaisesti. Kotimainen tuotanto, korkealaatuiset materiaalit. Laaja valikoima. Nopea toimitus.

Paperituotteissamme yhdistyvät keveys, minimalismi, hienostuneisuus sekä kaunis estetiikka.

Hääkattauskilpailun voittajia 2019.

Olemme suunnittelleet kolme valmista hääkoriste pakettia, jotta häiden järjestäminen on teille helpompaa!