Djpalvelut.fi - Dj- ja karaokepalvelut

Dj- ja karaokepalvelut

Olemme Vuoden Hääyritys 2017 -voittaja (viihde)! Kokoa sivuiltamme oma pakettisi ja ohjelma laskee sinulle tarkan kustannusarvion kaikkine kuluineen. Hinnat alkaen 450€.

Hääohjelma

Djpalvelut.fi - Dj- ja karaokepalvelut


Kysymykset & vastaukset

Dj- ja karaokepalvelut ymäpäri Suomea. Sivuiltamme pääset laskemaan tarkan kustannusarvion mitä palvelut tulisivat maksamaan juuri sinun juhliisi. Voit muokata paketteja mieleiseksesi. Vastaamme sinulle aina 24tunnin sisällä. Meillä ei ole piilokuluja.

Toimimme koko suomen alueella ja meillä on useita toimipisteitä. Toimipisteemme ovat Turku, Lahti, Tampere, Helsinki, Jyväskylä, Rauma

Voit olla yhteydessä meihin sivuillamme olevan tajouspyyntölaskurin kautta (www.djpalvelut.fi) Puhelimitse - 0451024224 tai sähköpostitse - matias@djpalvelut.fi

Olemme Suomen johtavia Dj-palveluiden välittäjiä ja ehkä siksi meidät valittiin Vuoden Hääyritys 2017 -kilpailun voittajaksi kategoriassa Viihde. Meidän kanssa asiointi on nopeaa ja asiakas pääsee suoraan sivuiltamme katsomaan tarkan hinnan paketeillemme.

Rehellinen, luotettava, nuorekas, nopea ja joustava

Vuoden hääyritys -voittaja 2017 - kategoriassa viihde

Ole ajoissa liikkeellä. Oli kyseessä sitten juhlapaikka, pitopalvelu tai esiintyjä, saat ison edun ollessasi ajoissa. Tällöin tarjonta on laajempaa ja pääset valitsemaan parhaista vaihtoehdoista. Vältyt myös vastauksilta joissa kerrotaan päivän olevan jo täynnä. Olemme myös tehneet asiat sinulle helpoksi ja pääset näkemään sivuiltamme tarkan hinnan mitä dj- ja karaokepalvelut sinulle maksaisivat. Voit myös vapaasti muokata paketteja haluamaasi suuntaan.